Teljes elszigetelődés: Bécsbe hívták Orbánt, hogy megismerjék a béketervét

2024. október 18. 10:13

Az csak hab a tortán, hogy a legendás német kancellár lesz a beszélgetőpartnere.

2024. október 18. 10:13
ORBÁN Viktor

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

A Weltwoche svájci hetilap kerekasztal-beszélgetést szervezett Bécsbe Orbán Viktorral, Magyarország miniszterelnökével és Gerhard Schröderrel, volt német kancellárral.

A fő téma az európai béke lesz.

A beszélgetés moderátora Roger Köppel lesz, aki elkísérte Orbán Viktort a békemissziójára. A beszélgetés október végén lesz majd.

 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zjzj
2024. október 18. 12:09
Volt, bukott, muszkabarat nyugati politikusok es szelsojobbos propagandistak holdkertjeben kifejezetten popularis. Ez nagy jelentoseggel bir minden magyar szamara…
Chekke-Faint
2024. október 18. 11:52
Akkor ez már szigetelési fesztivál...
cccbasatu
2024. október 18. 11:43
Bazi nagy hír egy mára már névtelen senkikre támaszkodik Orbán Viktor! Van ennél lejjebb is?Nincs már lejjebb mert a kanász sem akarna kommunikálni egy félig bukott kis disznóval mert az ő kondájában igazi kocák,kanok és malacok vannak!
freely
2024. október 18. 11:43
Mimagyarokat is megtisztelhetne Orbán azzal, hogy elmondja a béketervét. Ha csak ilyen neszesemmi, fogd meg jól, akkor inkább vigye Bécsbe. Hátha azok beveszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!