Szegény DK, most azt találták ki, hogy balról előzik a Tiszát, magyarul még hülyébbek lesznek

2024. október 10. 20:40

Szerintem ez a politikai teljesítmény ‘26-ban még a 8 százalékhozhoz sem lesz elég!

2024. október 10. 20:40
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Csudai Sándor / Magyar Nemzet

„Becsöngetek az igazgatóhoz, aztán elszaladok.

Szegény DK, ahogy globalogazdi levette róla a kezét és az erőforrásait, és azokat átcsoportosította a feleségét, három gyermekének az anyját lehallgató, megzsaroló, majd eláruló magyar péterre és a neki lízingelt pártra, kissé tanácstalanná vált a vezetés.

Most azt találták ki, hogy balról előzik a Tiszát, magyarul még hülyébbek lesznek. Rábeszélték hát, mivel ők nem piszkolják be a kezüket, ezt a hülyegyereket, hogy csináljon botrányt vagy legalább próbálja meg. Ennyire tellett tőlük.

Szerintem ez a politikai teljesítmény ‘26-ban még a 8 százalékhoz sem lesz elég!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 10. 21:28
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­­x­i­­ ­p­u­­n­­c­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Lajoss
2024. október 10. 21:25
Biczitomi,látod,Európa élőben is tudott undorodni a gazdádtól,a hazaáruló potrohos tolvajtól..😉
Titi
2024. október 10. 21:17
Kapkodhatnak a fejükhöz, mert a macskajancsival is rossz lóra tettek. A kis görcs megpróbál kétkulacsos politikát folytatni, itthon azt ordítja, amit az ájult hívei hallani akarnak, a brüsszeli bordélyban pedig - mivel ő is a soros embere lett -, a soros zsellérekkel szavaz ellenünk, és a hívei ellen. Nem tudom, mikor jönnek rá a bepalizott imádói, hogy ez a hétpróbás gazember jól átvágta őket. Amellett tele van botránnyal ez a szerencsétlen, mert mániája, hogy neki mindig a középpontban kell lennie, ezért állandóan akciózik valamit. Ami újabban rosszul sül el, szóval müszike lassan a feje búbjáig benne lesz a slamasztikában.
herden100
2024. október 10. 21:06
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!