Újabb akciót tervez az Orbán Viktor sajtótájékoztatóját megzavaró DK-s

2024. október 10. 09:01

Kiderült: nem retten meg attól, hogy politikai ellenfelei megpróbálnák tönkretenni strasbourgi akciója után.

2024. október 10. 09:01
null

Nyitókép: Csudai Sándor / Magyar Nemzet

 

„Mennyiért árulta el a hazát, Miniszterelnök Úr?” – ezzel a kérdéssel zavarta meg Gyekiczki Márton, a Demokratikus Koalíció érdi önkormányzati képviselője Orbán Viktor keddi sajtótájékoztatóját Strasbourgban. A 19 éves önkormányzati képviselő keresztüljutott a biztonsági őrök gyűrűjén, egészen közel kerülve az asztalhoz, ahol Orbán Viktor ült, majd játékpénzeket szórt rá.

Ahogy arról akkor beszámoltunk, a politikus neve olvasóinknak onnan is ismerős lehet, hogy a baloldali képviselő már az idei kötcsei piknik előtt is balhézott. A DK-s képviselő édesapja egyébként az a Gyekinczki András, aki Kuncze Gábor kabinetfőnöke volt 1994 és 1998 között. 

A DK-s képviselőnek vélhetően Dobrev Kláráék adták a belépőt az EP-be.

A Blikk információi szerint a támadássorozatnak azonban a strasbourgi „merénylettel” még nem szakad vége. „Ez még csak a kezdet volt” – fogalmazott a lapnak Gyekiczki Márton, aki már hazafelé tartott Strasbourgból.

Hozzáette:

Már készül az újabb akció terve, de azt persze nem árulom el, hogy hol és mi lesz az.”

A DK-s képviselő elárulta: a bankókat, amikkel megdobálta Orbán Viktort ő maga készítette és nagyon hasonlóak voltak azokhoz, mint amiket Kötcsén használt. Az ötletet egy néhány évvel ezelőtti focimeccsről vette, ahol a szurkolók megdobálták az egyik játékost.

Ezt is ajánljuk a témában

Gyekiczki szerint a biztonsági embereken nem volt nehéz keresztüljutni – mint fogalmazott – „csak határozott fellépés kérdése az egész”.

Beleképzeltem magam valaki olyannak a helyébe, aki egy tiltott helyre próbál bejutni, mintha egy gimnazista lennék, aki egy szórakozóhelyre akar besurranni. Határozottan felmutattam mindenkinek a belépőmet – ami egyébként tényleg érvényes volt – és egyszerűen odasétáltam” – mondta a Blikknek.

Gyekiczki elmondása alapján 

nem retten meg attól, hogy politikai ellenfelei megpróbálnák tönkretenni strasbourgi akciója után.

Személyesen ismerem Gyurcsány Ferencet, láttam, hogy őt hogyan akarták ellehetetleníteni. Én nem tartok ettől, ha valakinek igaza van, annak nincs félnivalója!” – jegyezte meg a portálnak.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Magyar Nemzet

Idézőjel

Ki az a Gyekiczki Márton, aki botrányt okozott Orbán strasbourgi sajtótájékoztatóján? – kérdezi a 444.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. október 10. 12:12
Csak betenném 72 órára a kisebbség közé, velük szórakozzon.
sexykitty-5000107
2024. október 10. 12:01
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­­s­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­u­­­n­c­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
fenris
2024. október 10. 12:00
valami végtelenül ellenszenves és taszító tud lenni, amikor egy dékás szektatag megnyilvánul... máshogy nem tud, csak botrány árán, mert nem osztanak neki lapot. Persze abban sincs köszönet, ha Klára úr, a főkomcsi szektavezér kap szót... Azért Orbánnak kell, hogy legyen gyomra, ilyen szardarabokkal egy légtérben létezni, mint ezek meg az EU jelentős hányada. Avagy okádéka :)
Abraka
2024. október 10. 11:33
MANDI! Méltalan, és sértő, hogy mindenütt seggszí kitti tolja a képünkbe a nunáját. Ha fizetős hirdető, kezeljétek úgy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!