Szabadon fogják engedni a táborokból a migránsokat Lengyelországban, a polgárok nyakára

2024. október 13. 10:10

Mindig csak egy választásra vagyunk attól, hogy a Tusk-félék tönkretegyék az országunkat.

2024. október 13. 10:10
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA-PAP/Radek Pietruszka

„Nos, most hogy hamarosan készen állnak a migránstáborok, nem hiszem, hogy szavakon túl a kollaboráns lengyel kamujobboldalnak túl sok választása lenne. 
És még valami. Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy az odaszállított »betelepítettek« évekig ott fognak élni? A fenéket! Szabadon fogják engedni őket, a polgárok nyakára! Ne feledjétek el, mindig csak egy választásra vagyunk attól, hogy az ilyen Tusk félék tönkretegyék az országunkat!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000110
2024. október 13. 20:04
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­k­e­­­l­­­d­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­e­­­x­­­i­ ­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
pepepapa
2024. október 13. 20:03
Tusk -nak is kell a fekete fasz.
ujferi
2024. október 13. 19:39
A lengyeleknél nagyon kevés cigány van, ezért nem tudják, hogy mi a migráns ...
Türelem
2024. október 13. 17:40
Ami nem sikerült a náciknak, az oroszoknak - s hosszú még a történelmi sor - , azaz a lengyel nép felszámolása, kiirtása, az most sikerül a lengyel kormánynak.......a maradék lengyel azért még nyugodtan jöjjön hozzánk, bár nem tudom, hogy a menekültek gyermekeiből önálló lengyel osztályt indítani...a helyi önkormányzat ismét nyitott erre. Az emberel többsége nem a lengyel nemzetet eláruló tusk alapján viszonyul a történésekhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!