Orbán Viktor újabb szövetségese került kulcspozícióba Nyugat-Európában

2024. október 02. 11:40

A Rai új vezérigazgatója nagyra tartja a magyar miniszterelnököt és Donald Trumpot az illegális bevándorlás elleni politikájuk miatt, valamint az ellenségei között szerepelnek a Soros György pénzéből működő civil szervezetek.

2024. október 02. 11:40

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benkő Vivienő

A Giorgia Meloni olasz kormányfőt támogató Giampaolo Rossit választották meg a Rai közszolgálati csatornák új vezérigazgatójává – számol be a hírről a Corriere della Sera nyomtatott kiadása.

Antonella Baccaro azt írja,

Rossi erősen szimpatizál Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, valamint Donald Trumppal is, mindkettejüket az illegális bevándorlás elleni politikájukért méltatja.

A cikk azt állítja, hogy az új Rai-vezér esküdt ellenségei között ott vannak a Soros György pénzéből működő civil szervezetek.

Egyébként az illegális bevándorlás ügyében egyre több kormányfő is a magyar álláspontot hangoztatja, ami jelentős változást eredményezhet Brüsszelben.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. október 02. 13:15
Kiszórni onnan a hazaáruló libsi csűrhét .
Pelso j.
2024. október 02. 13:00
Már szinte napi hír, hogy valahol OV újabb szövetségese, haverja pozicíóba kerül, mond valamit, ilyesmik. Viszont mindezeknek Mo. számára se haszna, se jelentősége.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 02. 12:18
Annak meg látom külön örülnek itt, hogy a magyar focit szopóágon tartó Markos Rozink mellé végre van egy Csámpáló (Csámpás) Rozi is! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
formaegy-2
2024. október 02. 12:16
"Egyébként az illegális bevándorlás ügyében egyre több kormányfő is a magyar álláspontot hangoztatja, ami jelentős változást eredményezhet Brüsszelben." Reméljük nem a folyosókon! Nyugtával dicsérd a napot! Minden olyan szép és jó, csak az eredmény nulla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!