Mindig csak egy választásra vagyunk a svéd, francia vagy angliai állapotoktól

2024. október 07. 18:19

Régi vagy új baloldal egyre megy, gond nélkül teljesítenék a brüsszeli elit utasításait.

2024. október 07. 18:19
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép korábbi felvétel. Fotó: Mickan Mörk / AFP 

„A valósággal lehet hadakozni, lehet vas és acél országát álmodni egy nyersanyagokban nem bővelkedő, alapvetően mezőgazdasági országban és lehet a nyitottság-sokszínűség-tolerancia zászlaja alatt egy multikulturális (egyébként az milyen?) társadalmat erőltetni, de minek⁉️ 

A tapasztalati tényeken álló valóság soha, de soha nem fog az ideológiával szemben  meghátrálni. Jön, jön, jön és kopogtat az ajtón és csak ideig óráig tudja a médiamanipuláció, az önámítás kívül tartani. 

Ne feledjétek, mindig csak egy választásra vagyunk a svéd, francia vagy angliai állapotoktól‼️ 

Mindig csak egy. Régi vagy új baloldal egyre megy, gond nélkül teljesítenék a brüsszeli elit utasításait‼️”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000105
2024. október 07. 19:37
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­­k­­e­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­z­e­­­x­i­ ­­­p­­u­n­­­c­­­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
a1111a-2
2024. október 07. 18:49 Szerkesztve
Így van. És ezért életveszélyesek azok az emberek, akik büszkék rá, hogy ők aztán nem politizálnak. (Ez náluk azt jelenti , hogy abszolút tájékozatlanok.) De azért ahhoz van pofájuk, hogy ennek ellenére véleményük azért legyen, meg azért szavazni is elmennek. Ezektől rendszeresen hallom, hogy már olyan régóta van ez a kormány. Próbáljuk meg, mit tudnak a másikak. Aztán ha nem jók, majd legfeljebb vissza csináljuk. És nem értik meg, hogy sohasem tudjuk már visszacsinálni. Nincs még egy esélyünk!
Kriszta67
2024. október 07. 18:35
És a legaggasztóbb, hogy vissza se tudnánk csinálni. Ha a magyarpéterista agyhalottak is rájönnének hogy átverte őket és mind utcára mennénk, akkor bevetnék a brit receptet. Elkezdenék bebörtönözni a tiltakozókat, ahogy ott. Mindjárt meggondolná a többség, hogy utcára menjen. De választáson se tudnánk leváltani őket, mert addigra betelepítenének annyi muszlim parazitaszavazót amennyi elég, és állampolgárságot adnának nekik. Nem titkolja az EU hogy ez a terv. Egy biztos, ha egyszer sikerülne megszabadulni a nemzeti kormánytól, bármit megtennének hogy sose jöhessenek vissza. Se Orbánnal se nélküle.
MaBaker
2024. október 07. 18:33
Ezért kell a Mi Hazánkra szavazni. Jobbrább húzza a fidesz szavakban jobboldali politikáját és talán tettek is követnék pl a migránsszállítós dumáikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!