Katasztrofális svéd állapotokról ír a 444, pedig pár éve még váltig állították: nem találtak no-go zónát az országban

2024. október 07. 10:46

Hogy változik a világ, nemde?

2024. október 07. 10:46
null

Nyitókép: Facebook

Ahogy arról beszámoltunk, lövések dördültek el egy svédországi bevásárlóközpontban a hétvége folyamán, egész pontosan egy Göteborg városának közelében található településen.

A hírről beszámolt a 444 is, érdekes módon cikkükben azt írják, hogy

„Svédországban az utóbbi években jelentősen nőtt az erőszakos bűncselekmények száma: 2023-ban minden korábbi mértéken túlment a bandaháború, és a kábítószer-kereskedelem ellenőrzéséért folyó harcban rekordot döntött a lőfegyveres bűncselekmények száma”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ez már csak azért is érdekes, mert megcáfolni látszik munkatársaiknak, Sarkadi Zsoltnak és Halász Júliának egy korábbi cikkét, amiben azt írják,

egy hét keresés után sem sikerült no-go zónát találniuk a skandináv országban:

 

Mindenesetre sajátos fénytörést vet a 444 oknyomozására, hogy maga a malmői rendőrség egyébként megtalálta azt a no-go zónát, amelyet Sarkadi Zsoltéknak nem sikerült, egyre durvább bandaháborúkról írnak a városban, nem beszélve arról a nyilatkozatról, amelyet korábban Glenn Sjörgen, a város rendőrségének munkatársa adott az Euronewsnak:

Itt, Svédországban fiatal bérgyilkosokat alkalmaznak, hogy Dániában gyilkosságokat hajtsanak végre. És ezek mindig fiatal gyerekek”

A portál arról is beszámolt, hogy a bűnözők gyakran a társadalmilag hátrányos helyzetű, bevándorlók lakta környékeken toboroznak tagokat, a támadások során lőfegyvereket, bombákat és még kézigránátokat is használtak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2024. október 07. 13:11
vót itt egy olvtárs, aki váltig állította, hogy nem kell félteni a Svédeket . Kíváncsi vagyok, mi fog hamarabb megváltozni, a véleménye, vagy a hírek .. :-)
manitowoc
2024. október 07. 13:03
Mandiner: A hírről beszámolt a 444 is, érdekes módon CIKKÜKBEN azt írják, hogy „Svédországban az utóbbi években jelentősen nőtt az erőszakos bűncselekmények száma: 2023-ban minden korábbi mértéken túlment a bandaháború, és a kábítószer-kereskedelem ellenőrzéséért folyó harcban rekordot döntött a lőfegyveres bűncselekmények száma”. Ehhhemmm... behhhemmm... Van valami, amit a Mandinernek sikerült nem észrevennie a 444 CIKKÉNEK VÉGÉN: "Svédországban az utóbbi években jelentősen nőtt az erőszakos bűncselekmények száma: 2023-ban minden korábbi mértéken túlment a bandaháború, és a kábítószer-kereskedelem ellenőrzéséért folyó harcban rekordot döntött a lőfegyveres bűncselekmények száma. (MTI)"
bispora
2024. október 07. 12:40
A 444 svédországi NoGo-ban kispályás! Az igazi profi az a Telexes Földes Bandi! Ő volt az, aki négy éve azt bírta leírni egy szocioriportban, hogy 4 hónapot élt egy állítólagos svéd NO-GO zónában, ahol ez idő alatt egyetlen atrocitás érte csupán egy kékszemű svéd ősklakostól! A muszlim és színes migránsokkal a legboldogságosabb baráti viszony alakítódott ki, párás szemmel köszönt el az integrálódás rögös útjára lépett migráns barátaitól mikor haz kellett jönnie. Szerinte az integrációnak csupán egyetlen akadálya lehet. a rasszista, szélsőjobboldali, faszista őshonos svikingek...
piramis-2
2024. október 07. 12:38 Szerkesztve
Demolition Man (1993) A pusztító Erwin: Mi rendőrtisztek vagyunk! Nem képeztek ki minket erőszakra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!