Megdobálták a királyi család tagját: Harry herceget

2024. október 02. 07:11

Szerencsére senki nem sérült meg.

2024. október 02. 07:11
null

Nyitókép: Odd ANDERSEN / AFP 

 

Harry herceget megdobálták egy jótékonysági eseményen, azonban nem kell aggódni, hiszen a támadó egy kisfiú volt, és senkinek sem esett baja – írja a baon.hu

A sussexi herceg néhány napja a WellChild díjátadó ünnepségén találkozott súlyosan beteg gyerekekkel és családjaikkal az Egyesült Királyságban.

Az egyik gyermek, a hatéves Noah Nicholson úgy döntött, játékra hívja Harry herceget, és elkezdte plüssállatokkal dobálni. Harry gyorsan reagált, felvette az állatokat, majd visszaadta őket Noah-nak. Ekkor Harry észrevette, hogy az állatok között ott van egy Raffy nevű zsiráf is, amely már 2019-ben is Noah-val volt, amikor találkoztak. Harry ekkor azt is elmondta, hogy lányának, Lilibetnek is ez a zsiráf az egyik kedvence.

„Ez ugyanaz? Na ne már! Minden szülőnek van tartaléka, nekem legalább hat. A lányom, Lili is imádja ezeket!” – mondta Harry a kisfiúnak.

Harry már évek óta részt vesz a gálán díjátadóként, hiszen 16 évvel ezelőtt kérték fel jótékonysági védnöknek. Hétfőn 4-6 éves inspiráló gyermekeknek adott át díjat, beszédében pedig apró legendáknak nevezte a súlyos betegséggel küzdő gyerekeket, akik minden nehézség ellenére hihetetlenül erősek. Méltatta a gondozóikat is, valamint tisztelettel szólt azokról, akik rokkantsággal élnek vagy adománygyűjtéssel segítenek.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2024. október 02. 09:41
Ilyedtében még a haja is kihullott!🤣🤣🤣🤣🤣🤣
sexykitty-5000101
2024. október 02. 08:20
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­­l­d­ ­a­ ­s­­­z­­e­­­x­i­­­ ­p­­­u­­­n­­c­­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Osztap_Bender
2024. október 02. 08:17
Hol hír maffiótózok? Az egész fidesz maffia hallgat a cigányok okozta balesetről. Kevin, Rikárdó és hat további cigány egy BMW-ben - ők okozták a balesetet, melynek következtében egy színésznő és kisfia élet-halál között lebeg
stormy
2024. október 02. 08:01
a kurva anyátokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!