Újra a kamerák elé ült Harry herceg és Meghan Markle

2024. augusztus 05. 14:12

Valamit ismét közölni kívánt a hercegi celebpár.

2024. augusztus 05. 14:12
Prince Harry and Meghan Markle visit Nigeria's Lightway Academy as Part of Invictus Games Anniversary celebrations

Nyitókép: Emmanuel Osodi / ANADOLU / Anadolu via AFP

Újra kamerák elé ült Harry herceg és felesége, Meghan Markle, akik a legutóbbi, nagy port kavart interjú óta a média és a reflektorfény elől viszonylag visszahúzódva éltek. A CBS News vasárnap reggeli műsorában a pár beszámolt arról, hogy szülőként, hogyan próbálják megvédeni két gyermeküket, Archiet és Lilibetet. Harry herceg szerint szülőként az a legijesztőbb gondolat, hogy elviszíthetik a gyermeküket, akik a káros tartalmak miatt öngyilkosságot hajthatnak végre. 

Ezt is ajánljuk a témában

Itt van minden, amit nem is akartunk tudni Harry hercegről

Varázsgomba, tálibölés, mezei szüzességelvesztés és a többi: teljes bulvárba és önmegsemmisítő üzemmódba kapcsolt át Harry herceg a napokban, ahogy sorra derültek ki részletek frissen megjelenő könyvéből. A brit herceg ugyan csak őszintén kívánt feltárulkozni, de leginkább egy imázsbeli harakiri látszik kibontakozni.

The Parents Network, azaz szülői hálózat néven a pár egy programot indított, amelynek célja, hogy támogassák azokat a szülőket és nevelőszülőket, akiknek gyermeke önkezével vetett véget életének. 

A gyerekeink fiatalok, három- és ötévesek, csodálatosak, szülőként csak arra vágyunk, hogy megvédjük őket” 

– jegyezte meg Meghan Markle, majd úgy folytatta, látva, mi történik az online térben, tudják, hogy sok munka vár rájuk, hogy megvédjék a gyerekeiket.

Harry herceg arról beszélt, a régen a szülő mindig tudta, mit csinál a gyermek, amíg az otthon volt és legalább biztonságban voltak. 

Most akár ott lehetnek a szomszéd szobában és a tableten vagy telefonon olyan tartalmat fogyaszthatnak, olyat élhetnek át, hogy mielőtt a szülő észrevenné, kioltják a saját életüket”

– tette hozzá.

Harry herceg és Meghan Markle 2020 nyarán költöztek Kaliforniába fiúkkal, ott született lányuk, Lilibet egy évre vár. A BBC azt írja, nem valószínű, hogy meglátogatják III. Károly királyt a nyári szünetben Skóciában. A sussexi herceg szerint a brit bulvársajtónak nagy szerepe volt abban, hogy megromlott egyes személyekkel a kapcsolata a királyi családon belül.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2024. augusztus 06. 12:23
Az a baj az elit meg hercegi, főúri csemetékkel évszázadok óta, hogy a semmittevésre nevelik őket már gyermekkoruktól kezdve. Néha nevelték őket harcászatra, kormányzásra, de felelősségre kevésbé. Ez a Harry is, ha komolyan sportolt volna, vagy komoly önkéntes munkát végzett volna, nem lenne ennyire életképtelen.
Areményhal
2024. augusztus 06. 07:33
A gazdag lator herceg és a "szegény, ártatlan, kissebségi" ringyó.
kata56
2024. augusztus 05. 21:54
A vilag legvisszataszitobb parosa. A hulye meg a ribi. Penzert minden elado.
Akitlosz
2024. augusztus 05. 19:07
5 meg 3 éves gyerekek aztán már öngyilkosjelöltek. Van ám család!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!