Medvegyev Zelenszkijről: „A mocskos-zöld narkós szemét, akit a Nyugat etet, elvesztett minden legitimitást”

2024. október 18. 20:44

Nem finomkodott a politikus.

2024. október 18. 20:44
null

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke ismét kemény szavakkal ostorozta Ukrajnát és a Nyugatot. Telegram-posztjában három fontos eseményt emelt ki a múlt hétről, melyek szerinte megmutatják a világ valódi arcát – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Medvegyev nem finomkodott, amikor Ukrajnáról és annak vezetéséről beszélt. A volt orosz elnök szerint 

a mocskos-zöld narkós szemét, akit a Nyugat etet, elvesztett minden legitimitást.

Trump volt az első amerikai exelnök és elnökjelölt, aki elismerte, hogy a közvetlen felelősség az Oroszország és Ukrajna közötti katonai konfliktusért – vagy inkább polgárháborúért – ezt a mocskos-zöld narkós szemetet terheli” – írta Medvegyev.

Ezt is ajánljuk a témában

A volt orosz elnök szerint Ukrajna „piszkos bombát” próbál létrehozni. „A náci rezsimnek minden lehetősége megvan erre: nyersanyag, technológia, szakemberek. És egy kis erejű töltet előállításához bármely szovjet kori laboratórium megfelel. Az óra ketyeg.”

Végül Zelenszkij elnök „győzelmi tervéről” is lesújtó véleményt fogalmazott meg:  „Ez nem a »győzelmi terv«, hanem egyszerűen terv a győzelemhez. A »tervet« szót szó szerint kell érteni: mint a marihuána, hasis, cannabis, kender stb. szleng elnevezését.

Medvegyev szerint 

nyilvánvalóan a tengerentúli elvtársak utasították a csatlósukat, hogy legyen óvatosabb, és váltson kokainról fűre.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2024. október 18. 23:14
Medvegyevet orosz belpolitikai célokra tartják. Medvegyev az oroszokhoz beszél.
sexykitty-5000117
2024. október 18. 22:49
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­­k­­­e­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­z­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­­n­c­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
alenka
2024. október 18. 22:45
Medvedev, igazat mondasz!....a stöpszli naci drogos kobold a világunk pusztulását akarja. Ukiiiikiiikriiiijniii már nyomorban, de mi élni akarunk, ahogy az oroszok is!....a megoldás csupán Putin!....ugyiiii, kis cuncik, kik ezerrel nyaljátok- szopjátok a korcs fasiszta ukiiiikiiikriiiijniii- at....Putin előre!
Csigorin
2024. október 18. 21:48
Medvegyev mint mindig szokimondo, szigoru, de igazsagos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!