Már a front közelében állomásoznak az észak-koreaiak

2024. október 25. 07:29

Az ukrán hírszerzés szerint öt különböző orosz bázison folyik az észak-koreai katonák kiképzése.

2024. október 25. 07:29
null

Nyitókép: Észak-koreai katonák, ahogy megkapják a felszerelésüket Oroszországban. (www.nknews.org)

 

Az ukrán katonai hírszerzés csütörtökön közölte, hogy az első Oroszországban kiképzett észak-koreai egységeket a kurszki régióban telepítették, egy orosz határ menti területen, ahol az ukrán erők augusztusban nagyszabású behatolást hajtottak végre – számolt be a Reuters

A Kreml korábban álhírként utasította el az északi-koreai csapatok telepítéséről szóló jelentéseket. Vlagyimir Putyin orosz elnök azonban csütörtökön azt mondta, hogy Moszkva dolga, hogyan hajtja végre a Phenjannal kötött partnerségi szerződést.

Putyin nem tagadta, hogy észak-koreai csapatok tartózkodnak jelenleg Oroszországban.

A KNDK hadseregének első egységei, amelyeket a kelet-oroszországi gyakorlótéren képeztek ki, már megérkeztek az orosz-ukrán háború harci övezetébe. Konkrétan 2024. október 23-án regisztrálták jelenlétüket a Kurszki területen” – áll az ukrán hírszerzés közleményében.

Elmondásuk szerint összesen mintegy 12 ezer észak-koreai katona, köztük 500 tiszt és három tábornok már Oroszországban tartózkodik, ahol öt katonai bázison folyik a kiképzés.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2024. október 25. 18:13
"Csak hadgyakorlat." - minden mosZkovita 2022-ben.
bagira004
2024. október 25. 11:17
Z oldalán nyugati zsoldosokat is mutassátok már be , miért titkolják . Lássuk . Z gyáva féreg minden éjszaka titkos bunkerben alszik .
B_kanya
2024. október 25. 11:15
"BambabarnaTuners 2024. október 25. 10:56 Azt ugye tudod, hogy az elesett katonák helyére újakat is lehet ám toborozni?" ÉS azt Ogyesszában, meg Kijevben teszik... Vagy szerinted boldogan újságolnák a Guardianban, ha orosz nők vernék a toborzókat? Az ugye megvan, hogy 2022 novemberében rendelt el részleges mozgósítást Putyin? Addigra minden orosz kétszer, az LDPR milícisták pedig másfélszer meghaltak vagy megsebesültek, tehát -200ezer antianyagból készült orosz katonával harcoltak a fuckránok...
B_kanya
2024. október 25. 11:11
Novicsok-5B_kanya 2024. október 25. 08:31 'Nekem nincsenek elvtársaim," Dehogynem, análfixált labanckörte komcsi, itt vergődtél, hogy a kapitalizmusba hányan haltak meg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!