Magyarázkodhat Kamala Harris: kínos videóbotrányba kevernék az elnökjelöltet

2024. október 23. 16:19

A Biden-Harris kormány belbiztonsági minisztériumának munkatársa videókon adott beutazási tanácsokat illegális bevándorlóknak.

2024. október 23. 16:19

Nyitókép: Karácsonyfa egy pihenőhelynél a mexikói Tijuana közelében 2018. december 23-án  /  fotó: Guillermo Arias / AFP

 

Az amerikai belbiztonsági minisztérium munkatársa az illegális bevándorlás módozatait népszerűsítette különböző közösségi médiás felületeken, mint például a YouTube-on, az Instagram-on vagy a TikTok-on.

Wilson Osorio az Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálatának (USCIS) tanácsadója, aki miután a Fox News az ügyében megkereste a belbiztonsági minisztériumot és a USCIS-t, YouTube- és TikTok-fiókját priváttá tette, a LinkedIn-profilját pedig megszüntette.

A kellemetlen ügyet egy konzervatív kutatóintézet, az American Accountability Foundation göngyölítette fel, a minisztériumi dolgozó videóit és spanyol nyelvű tartalmait nézték át tüzetesen. Ezeknek a videóknak a többsége  interjú frissen érkezett migránsokkal, akik a kamerába elmondják, hogy mennyivel jobb lett az életük az Egyesült Államokban, mennyi pénzt keresnek, és hogy miként, hogyan jutottak be az Egyesült Államokba.

A kutatásról a Fox News televízió számolt be, és mint írják, Osorio júliusban kezdett posztolgatni, több tucat videót tett közzé. A videók többsége „sikertörténeteket" mutat be, olyan személyek beszélnek rajtuk, akik évekkel ezelőtt illegális úton érkeztek Amerikába, de mára munkavállalási engedélyt szereztek, és megteremtették az egzisztenciájukat.

Van olyan videó, amely azt bizonygatja, hogy az illegálisan az országban tartózkodó munkások fontos szerepet játszanak az amerikai építőiparban. 

„Wilson Osorio megszemélyesíti a nem választott radikális baloldali bürokraták prototípusát, akikik felforgatják ezt az országot” – hangsúlyozta Thomas Jones, az American Accountability Foundation elnöke közleményében, és a minisztériumi alkalmazott azonnali elbocsátását követelte.

A belbiztonsági minisztérium egyelőre nem kommentálta a Fow News által publikált botrányos esetet.

Ezt is ajánljuk a témában

--

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000122
2024. október 23. 18:11
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­­­k­e­­l­d­­ ­­a­­­ ­­s­z­­e­­x­i­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Roadkill
2024. október 23. 18:09
a neomarxista libernyákbolsik mindenhol ugyanazon recept szerint működnek
Nasi12
2024. október 23. 18:09
Amerikában is vannak érzékenyitett NGO-k.
Zolotarjov
2024. október 23. 17:09
Höhhő..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!