„Lenyűgöző látni” – Németországig érő hálát adtak Magyarországnak azért, amit tett

2024. október 16. 09:58

Edi Rama, Albánia miniszterelnöke dicsérte Orbán Viktor munkáját és politikáját, valamint megköszönte, hogy sokat tett az EU-csatlakozásuk előremozdításának érdekében.

2024. október 16. 09:58
ORBÁN Viktor

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor megerősítette és modernizálta Magyarországot, lenyűgöző látni, hogyan alakította át. Az ottani bürokrácia működik, a gazdaság jól halad – többek között erről beszélt a Frankfurter Rundschau nyomtatott kiadásában megjelent interjúban Edi Rama, Albánia miniszterelnöke.

A magyar kormányfő uniós szerepéről azt mondta,

a viták a demokratikus folyamat részei, nagyon tiszteli Orbán Viktort, és meg van győződve arról, hogy az EU számos országától tanulhatnak valamit.

Hozzátette, személyesen is megköszönte a magyar miniszterelnöknek az EU-csatlakozásuk érdekében tett erőfeszítéseit.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko-jobbos
2024. október 16. 12:21
Tegnap volt egy cikk, ahol megmutatták, hogy Nagy-Britanniában melyik nemzetből ülnek arányosan legtöbben börtönben, és az az albán volt. (Persze a bennszülött arabok angolként szerepelnek ebben a kimutatásban). Ha EU-tagok lesznek, akkor szabadon letelepedhetnek BÁRHOL az EU-ban, nálunk is. Nagy ötlet muszlim országot felvenni az EU-ba. Hogy is van ez?
patópál
2024. október 16. 11:59
Persze hogy örülnek, Schengennek hála hamarosan megszabadulnak a söpredéküktől, és Tirana hamarosan biztonságosabb lesz, mint Berlin vagy Párizs. (A naiv, debil nyugat pedig hamarosan megismerkedik az albán alvilággal és a vérbosszú intézményével.)
gyaloggos
2024. október 16. 11:30
MI , MAGYAR POLGÁROK viszont NEM HÁLÁLKODUNK ORBÁN VIKTORNAK, KATASZTROFÁLIS az utóbbi évek kormányzása, és MAGYARORSZÁGOT az EU aljára süllyesztette!
Medici
2024. október 16. 10:43
"a viták a demokratikus folyamat részei, nagyon tiszteli Orbán Viktort," Faszikám, ezzel mentalitással neked az Európai Unióban jövőd nincs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!