Közös erővel a jobboldali fordulatért

2024. október 09. 23:07

2024. október 09. 23:07
Dornfeld László
Dornfeld László

 

Kiemelt jelentőségű dátum idén október 9-e, Orbán Viktor ekkor ismerteti a Brüsszel által mindenhol csak gáncsolt magyar elnökség programját az Európai Parlamentben. Abban az intézményben, amely a brüsszeli globalisták egyik védőbástyája és a hazánk elleni politikai boszorkányüldözés egyik fő letéteményese. Ez az a hely, ahol az európai jobboldal legjelentősebb erejét, a Patrióták Európáért frakciót egyszerűen karanténba helyezték. Az is nyílt titok, hogy a miniszter­elnök szavaira a globalisták magyarországi jelöltjeként parádéztatott Magyar Péter is kap majd reagálási lehetőséget, hogy az általa régóta óhajtott közvetlen vitahelyzetbe hozzák, ezzel is hangsúlyozva kihívószerepét. Ide azonban kevés lesz a közmédiában mutatott teljesítmény – monoton hangon felmondani a betanult ChatGPT-szöveget –, legalábbis anélkül, hogy csúnyán megégetné magát.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 09. 23:08
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­ ­a­­­ ­­s­­­z­e­­­x­i­ ­­p­­­u­­n­­­c­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!