Kinek tapsol Magyar Péter? Mutatjuk!

2024. október 10. 14:02

Az Európai Bizottság elnökének migránspárti beszéde komoly hatást gyakorolt a TISZA Párt elnökére.

2024. október 10. 14:02
null

Nyitókép: Photo by FREDERICK FLORIN / AFP

 

A Mandiner megírta, szerdán parázs vita zajlott az Európai Parlamentben a soros magyar EU-s elnökség programjával kapcsolatban. Lapunk kitért rá, hogy nem meglepő módon Ursula von der Leyen nem változtatott a korábbi álláspontján, aki még a mostani plenáris ülésen is külön kiemelte:

Ukrajnát a végsőkig támogatni kell.

A migráció kérdése

Az illegális bevándorlás, migráció kapcsán Ursula von der Leyen egyértelmű kijelentéseket tett. Most is javasolta a menekültek elosztását,

az úgynevezett „szolidaritási és felelősségvállalási mechanizmus” részeként.

A TISZA pártvezére pedig immáron ehhez is igazodik,

nem meglepő tehát, hogy Ursula von der Leyen beszédét követően Magyar Péter felállva tapsolt. Csak nem a korábban általa is kritizált mentelmi jogának felfüggesztése áll a háttérben?

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SCsá
2024. október 10. 16:25
Hajrá balf@szoldal!
Osztap_Bender
2024. október 10. 16:20 Szerkesztve
Kinek tapsol Magyar Péter? Mutatjuk! Kinek tapsol Göbbesztóni és bandája? Nem mutatjuk! Éljen a fideszes demokrácia! Háromszoros hip-hip-hurrá, éljen nagy vezérünk és tanítónk, a négylábú Napoleon és Hógolyó elvtárs. (Ezt lehet, hogy eltévesztettem. Nem és, hanem vagy. Illetve már nem négy, hanem csak kettő)
Palatin
2024. október 10. 16:01
Babits Mihály ezt írná ma a "brüsszeli bigott bagázsról": Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
Palatin
2024. október 10. 15:13
Magyar Péter úgy viselkedik, mint egy giliszta. Minden kis akadályt, - ahol egyértelmüen állást kellene foglalni -, megpróbál kikerülni, és mindig arra mozog, amiröl azt gondolja, hogy az neki emeli a népszerüségét. Ha Orbántól távol van, akkor úgy beszél róla, mint a gonoszról, akit ö már le is gyözött. De ha látja, hogy Orbán olyan beszédet tart, vagy olyat csinál, ami a magyaroknak tetszik, akkor oda húzódik Orbán oldalára, mintha ö is részese lenne annak, amit Orbán mond vagy csinál. Messziröl acsarkodik Orbánra, de nem tudom megfigyeltétek-e, hogy amikor látszott, hogy Orbán egy korszakos beszédet fog mondani az EU-parlamentben, akkor oda somfordált melléje, mintha Orbán oldalán állna. De késöbb a sajtótájékoztatót már Weberrel, - a keresztapjával -, csinálták, ahol megfenyegették Orbánt, hogy meg lesz puccsolva. MP viselkedése nagyon tanulságos. A sunyiságnak, a haszonlesésnek a világbajnoka ez a fickó. MP-t pszichológusaoknak kellene figyelni, nem politikusoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!