Kimondták: Németországban nincs helye a Greta Thunberghez hasonló zsidógyűlölőknek

2024. október 09. 15:06

A dortmundi rendőrség felszámolt egy egyetem előtti Izrael-ellenes tüntető tábort, mert Greta Thunberg bejelentette látogatását.

2024. október 09. 15:06
null

Nyitókép: Jan Kaare Ness / NTB / AFP

A nemrég még „klímaikonként” ünnepelt Greta Thunberget a német rendőrség már „veszélyesnek” tartja. Egy dortmundi Izrael-ellenes tábort betiltottak miatta, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) pedig beutazási tilalmat rendelne el a svéd aktivista ellen – írja a Magyar Nemzet.

A Visegrád24 Hírügynökség szerint a dortmundi rendőrség felszámolt egy egyetem előtti Izrael-ellenes tüntető tábort, mert Greta Thunberg bejelentette látogatását.

A június közepe óta tartó tiltakozást valójában október végéig engedélyezték, de a tábort most a rendőrség felügyelete mellett le kell bontani, mert félő, hogy a svéd aktivista látogatása még több erőszakos Hamász-szimpatizánst vonzana.

A 21 éves aktivista előző nap részt vett egy Izrael-ellenes tüntetésen Berlin-Kreuzbergben. A tüntetők palesztin sálba burkolózva, maszkkal a fejükön Izrael-ellenes jelszavakat skandáltak a Hamász zsidó állam elleni támadásának évfordulóján.

Junge Freiheit arról ír, hogy Thunberg egy nappal korábban egy brüsszeli fő közlekedési útvonalat blokkolt egy ülősztrájkkal, hogy a fosszilis tüzelőanyagok ellen demonstráljon. Mintegy hivatásos tüntetőként járja Európát. A Berlin-Kreuzbergben eszkalálódott tüntetés után Thunberg egy palesztinbarát közösségi médiacsatornán panaszkodott: „Nem is találok szavakat arra, hogy elmondjam, mennyire feldühít, ahogyan Németország és a német rendőrök bánnak a békés tüntetőkkel”.

A válasz nem késett. Alexander Throm, a CDU/CSU-frakció szóvivője a Bild című lapnak nyilatkozva kijelentette:

Németországban nincs helye a Greta Thunberghez hasonló zsidógyűlölőknek. Aki azért jön ide, hogy Izrael ellen agitáljon és becsmérelje a rendőrségünket, annak nincs helye Németországban.

A CDU politikusa felszólította Nancy Faeser szövetségi belügyminisztert, hogy tiltsa meg az egykori klímaikon beutazását az országba.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 09. 17:16
🍓 ️ ­É­r­t­é­k­e­­l­­d­ ­a­­ ­­s­­z­e­­­x­­­i­ ­­­p­u­­­n­­­c­­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Gullwing
2024. október 09. 17:13
A deviáns korcs felszopói itt is meg vannak- A selejt terjed mint a fos a tiszában...🤣
canadian-deplorable
2024. október 09. 17:05
Közben Kanadában: Vancouverben a művészeti galéria előtt (miért ott?) október 7-én, az Izrael elleni Hamasz támadás és atrocitások évfordulóján nagy palesztin tünti volt. A tünti szószólója, egy maszkot viselő némber volt, aki "death to Canada" (halált Kanadára) ordítozással szórakoztatta az összegyűlt asztalterítőt viselő csürhét, majd azzal folytatta, hogy ők a Hamász és a Hezbollah. Kanada mindkettőt terrorista szervezetként tartja számon és be vannak tiltva. A palesztin csürhe éljenzett és lelkesen szavalta utána, hogy halált Kanadára és hogy ők a Hamász és a Hezbollah. A videó bejárta a netet. Ezeket a véglényeket a kormány állítólag azért importálta Kanadába, hogy megmentse őket a háborútól és így hálálják meg. Természetesen a tünti óriási felháborodást keltett és a Liberális kormányon kívül minden vezető elítélte őket. Trudeau semmit nem szólt, mivel muszlim terrorista párti kommunista és igazából támogatja ezt a csőcseléket.
Ma is bukik a Zorbán...
2024. október 09. 16:54
Igen, az jó, hogy a kis felforgató szarházi ellen beutazási tilalmat rendelnének el. Kár, hogy nem ébredtek fell néhány évvel korábban. És még fokozhatná is a CDU: önmaga -mint a bolsevik terrorizmus támogatója- ellen is rendeljen el beutazási tilalmat. Meg lehetne úgy oldani, hogy egy nappal előtte elutaznának Afrikába, és másnap pedig már nem tudnának visszajönni Európát rombolni... Esetleg a szarházi Webert be lehetnbe nevezni a Mars expedícióba, hogy ne rontsa itt a levegőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!