Kiállt Magyarország mellett Európa egyik legbefolyásosabb politikusa

2024. október 11. 19:50

Geert Wilders szerint szégyenletes, ahogyan az EP-ben bántak a magyar kormányfővel.

2024. október 11. 19:50

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

„Szégyen, hogy milyen tiszteletlenül bántak Orbán Viktorral a héten az Európai Parlamentben” – írta Geert Wilders a holland választást megnyerő Holland Szabadsgápárt elnöke a közösségi oldalán. A politikus hozzátette: 

Magyarországon nulla az illegális bevándorlás, a családi értékeket valóban tiszteletben tartják, a nők sehol sincsenek nagyobb biztonságban, mint Budapest utcáin, és a nemzeti szuverenitást erőteljesen védik.

Wilders nem az első, aki bírálta az Európai Parlament képviselőit a szerdai vita után, amelyen a miniszerelnök bemutatta a magyar soros elnökség prioritásait. Roger Köppel, a svájci Weltwoche főszerkesztője szerint teljes őrület, ami az EP-ben a vita során folyt.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 11. 21:35 Szerkesztve
Wilders ma Magyarországnak szurkol. Megnyerte a választásokat, de a demokrácia kiszorította a hatalomból.
2024. október 11. 20:55 Szerkesztve
Azért egy kis túlzásnak tartanám Gert Wilderst "Európa egyik legbefolyásosabb politikusának nevezni. Még akkor is, ha helyileg olyan közel van Brüsszelhez:))))) (Még akkor se ha igazat szól. Sőt főleg akkor túlzás.)
sexykitty-5000108
2024. október 11. 20:31
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­ ­a­­ ­­s­­z­­­e­­x­­i­ ­p­­u­n­­­c­­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
viktor-a-kiraly
2024. október 11. 20:29 Szerkesztve
nade hol vannak a további hírek peti péniszéről? azzal kéne szerintem tovább foglalkozni a mandinernek! további cikkeket követelek a farok szakértőt - deák dániel-től cikkeket mint a korábbi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!