Ilyen se volt még: Putyin úgy döntött, szibériai farkasokat vet be a fronton

2024. október 02. 13:31

A ragadozók állítólag érzékelik a drónok közeledését, előre figyelmeztethetnek a veszélyre.

2024. október 02. 13:31
PUTYIN, Vlagyimir

Nyitókép: MTI/EPA/Krisztyina Kormilicina

Vlagyimir Putyin orosz elnök állítólag farkasokat küld a frontra az ukrán drónok fenyegetésének elhárítása érdekében – számol be az ATV a Daily Express orosz forrásokra hivatkozó jelentése alapján.

A háborúban részt vevő felek számára a kamikazedrónok komoly kihívást jelentenek, és a farkasok a lap szerint hatékony megoldást nyújthatnak. Katonai szakértők úgy vélik, hogy ezek az állatok kiváló szaglással rendelkeznek, aktívak, és képesek előre figyelmeztetni a veszélyre. Ezért kísérleti jelleggel vizsgálják, hogy a speciálisan kiképzett farkasok javíthatják-e a helyzetet.

A ragadozók állítólag érzékelik a drónok közeledését, előre figyelmeztethetnek a veszélyre, és az orosz katonák munkáját is segíthetik a háborús övezetben az orosz híroldalak szerint.

Elsőként két nőstény farkast küldenek a frontra, akiket a Hakassziai Köztársaságból mentettek ki.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Treeoflife
2024. október 02. 16:24
Az okos állatokat eddig is felhasználták háborús felek. A II VH kutyái legendásan híresek voltak. Most felesleges pampogni, az ukránok legendákat gyártottak, az oroszok használható "eszközöket" vetnek be - mindenki döntse el, hogy melyik út járhatóbb. Ha a mosógépcsip, akkor azt, ha a gyalásó, akkor azt. A tények azt mutatják, hogy ezek is elegendők voltak Vuhledar bevételéhez.
karakter-2
2024. október 02. 15:57
A farkas a természet egyik csodája.
B_kanya
2024. október 02. 15:50
gilou-au-clavierBitrex® 2024. október 02. 14:05 "Talán azért, mert a muszkák nem sajnálják 10 ezer számra önteni a katonákat a vérszivattyúba," És látta már valaki ezt?
voltospultos-2
2024. október 02. 15:43
Miért ne? Ha a jenkiknek Uri Geller volt a titkos fegyvere?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!