Gyomorforgató felvételek: Magyar Péter „ott vakarászgatta magát, ahol még az általa elhíresült Ötkert klubban sem illik” (VIDEÓ)

2024. október 10. 20:33

„Péter! Te egyszerűen nem vagy méltó arra, hogy hazánkat képviseld!” – üzente a Tisza-vezérnek Deák Dániel.

2024. október 10. 20:33

Nyitókép: Képernyőfotó

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a közösségi oldalán arról írt, hogy „elég gyomorforgató felvételek” keringenek a közösségi médiában Magyar Péterről. Miközben Orbán Viktor az Európai Parlamentben képviselte Magyarország érdekeit szerdán és „szembeszállt a globalista erőkkel”, a Tisza Párt elnöke „éppen vakarászgatta magát, ott ahol még az általa elhíresült Ötkert klubban sem illik”.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd „a máskor a kákán is csomót kereső”, most pedig csendben lévő protokoll szakértőknek azt a kérdést tette fel, hogy ha Magyar  így képviselné Magyarországot a nemzetközi fórumokon, az rendben lenne-e. 

Deák megjegyezte, „ha nem Magyar Péterről, hanem más politikusról lenne ilyen felvétel, akkor a teljes ellenzéki propagandamédia már ettől lenne hangos és a világ összes protokoll szakértőjét elővakarnák, hogy véleményezze...”
A vezető elemző posztja végén üzent a Tisza-vezérnek: 

Péter! Te egyszerűen nem vagy méltó arra, hogy hazánkat képviseld!

Az említett képsorokat alább tekintheti meg:

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Magyar Nemzet

Idézőjel

Magyar Péter minden skrupulus nélkül kezet nyújtott a nála idősebb Orbán Viktornak.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bekéret
2024. október 10. 23:19
Orbán beszédéből és válaszaiból az EP 97%-a semmit nem értett, mer magyarul hangzott el. Ők nem Orbánt, hanem a szinkrontolmácsot hallgatták. Én meghallgattam Orbánt és az angol tolmácsot is. A kettő köszönö viszonyban sincs egymással. A tolmács hebegett-habogott, nagyokat kihagyott, súlyosakat tévesztett, értelmetlenné téve egész mondatokat. Ursula és Weber angolul beszéltek, így az ő hazug propagandájuk átment, Orbánét viszont csak a magyarok értették. Sajnos ez így közel sem volt az, ami lehetett volna, mer az orbáni magyar beszéd tényleg nagyon jó volt.
states-2
2024. október 10. 23:09
Hát ha volt valaha politikai agyagba döngölése politikai ellenfélnek, akkor Orbán ezt megtette a brüsszeli komcsi csürhével.
letsgobrandon-2
2024. október 10. 23:07 Szerkesztve
és ez a poloskás szarházi képviseli a nyomorék ellenzéket az EU-ban:))))))))))) ... gratulálok tiszás birkák
sexykitty-5000108
2024. október 10. 22:55
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­­k­e­l­d­­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!