Magyar Péter nem tagadja, hogy ütött az Ötkertben

2024. szeptember 09. 13:49

Magyar Péter a bíróságon: a politikus még júniusban, az Ötkert nevű budapesti szórakozóhelyen olyan vállalhatatlanul viselkedett, hogy végül a biztonsági őrök vezették ki.

2024. szeptember 09. 13:49
Magyar Péter

Nyitókép forrása: Képernyőmentés

A sztoriról az egész magyar sajtó, így a Mandiner is beszámolt. A politikus pedig pert indított lapunk ellen, a tárgyalás előtt megkérdeztük Magyar Pétert, megütötte-e az őt kamerázó férfit, elvette-e a mobilját, bedobta-e a Dunába azt?

Móna Márk, a Mandiner munkatársa majd' egy percen keresztül azt kérdezgeti Magyar Pétertől a bíróság folyosóján, hogy megütötte-e azt az embert, aki videózta őt az Ötkertben.

A politikus a kérdésre nem válaszol, végig a Mandiner és az ő ügyében zajló bírósági perre invitálja munkatársunkat.

Videóink:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
genusnexxt
2024. szeptember 09. 19:25
Vagyis mikor rostás-féle cigány ver magyart, az az itt kommentelő agyhalott fidkányok szerint rendben van, mikor Magyar ver cigányt azt kötél általi halállal büntetnétek cigányszopkodó fidkány Buksikáim. #beseorszagafidkanyoke #pedofidesz #csicskaorban
zoli567-2
2024. szeptember 09. 17:40
Áldja meg Bese atya a Mandiner egész stábját, de ezúttal hátulról!
tizennyolcfok
2024. szeptember 09. 16:10
itt jelezném, hogy magyar péter azt sem tagadja, hogy taktikai atombombát dobott volna le az ötkertben népirtási célzattal. itt talán lehetne még kutakodni, balfaszok! az ismert régi tétel bebizonyosodik újra és újra: a fidesz moslékmédiájában nem újságírók dolgoznak, hanem kóros (és káros) hazudozók. orbán csőcseléke meg ezt zabálja, mert ennyi eszük van.
Darthvader
2024. szeptember 09. 15:58
Azt az állítást, hogy s.ggrészegen pofozkodtál , telefont loptál/rabolták, őrök vezettéek ki, mint egy utolsó garázdát, a telefont a Dunába dobtad, azt ugye nem kell helyreigazítani, mert az valós állítás? Szuper. Poloska, nem helyreigazítást kell nyerni, hanem a választói többség bizalmát. Mi van a rendszerváltó kártyával? Szárnyal? Nő a bizalom? Elérhető az 50.000-es célt? Vagy bukó van? Apad a Tisza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!