Geert Wilders üzent Irán legfelsőbb vezetőjének: „Te egy pszichopata vagy, egy beteg ember”

2024. október 02. 06:01

A holland jobboldali parlamenti képviselő reagált arra, hogy kedd este Irán rakétatámadásokat indított Izrael ellen.

2024. október 02. 06:01
null

Nyitókép: AFP / ANP / Robin van Lonkhuijsen

 

Ahogy arról a Mandineren is beszámoltunk, kedd este Irán megtámadta Izraelt. Geert Wilders, a holland jobboldali parlamenti képviselő kendőzetlen őszinteséggel reagált a támadás hírére, és üzent Irán legfelsőbb vezetőjének.

Te egy pszichopata vagy, egy veszélyes mániákus, egy beteg ember, aki veszíteni fog, mert a logika, a demokrácia és a szabadság győz, és mi mindig támogatni fogjuk Izraelt”

– fogalmazott Wilders a hivatalos X-oldalán. 

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a rakétatámadásokat követően azt mondta, Irán nagy hibát követett el, és meg fog fizetni tetteiért. Hozzátette, hogy a támadás kudarcot vallott. 

Meghiúsult, hála Izrael légvédelmi rendszerének, amely a legfejlettebb a világon. Az iráni rezsim nem érti meg, hogy milyen elszántan védekezünk, és milyen elszántan vágunk vissza ellenségeinknek”

– mondta a miniszterelnök a biztonsági kabinet jeruzsálemi ülésének megnyitóján, megköszönve az Egyesült Államoknak is a támogatást.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000101
2024. október 02. 09:43
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­k­­­e­l­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­e­­x­­­i­­­ ­­p­u­­­n­­­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
kékFogúHarald
2024. október 02. 09:38
Már csak Meloni véleményére lennék kiváncsi !!
Beszélgető
2024. október 02. 09:18
Megvillantotta európa foga fehérjét. Most tényleg?!? Ez a reakció szánalmas és mutatja, hogy az egész eu egy csődtömeg jobbról és balról is. Az iráni vezetés majd az X-en fog vitába szállni bárkivel is? Meg minden gatyáját teleszarva kér bocsánatot a zsidóktól?
3baljoska61
2024. október 02. 09:08
Fidiótáink számára az eddigi tesó zabigyerek lett.. 🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!