„Ezért illünk olyan remekül össze” – Ralf Schumacher meleg szerelme részleteket osztott meg a kapcsolatukról

2024. október 27. 10:39

Kiderült: mindenben hasonlítanak egymásra.

2024. október 27. 10:39
null

Nyitókép: Ralf Schumacher Instagram-oldala 

Július közepén felforgatta úgy a Forma–1 világát, mint a Schumacher család nyugalmát, hogy a hétszeres világbajnok Michael öccse, a királykategóriában 181 futamon hatszor győztesként végző Ralf coming outolt – írja a Blikk sportrovata. Sokévnyi házassága és válása után bejelentette, hogy meleg szerelemben él párjával Étienne Bousquet-Cassagne-nyal.

A lap szerint 49 esztendős expilóta és a nála 15 évvel fiatalabb szerelme a minap a Mc’Donals gyermeksegély programjának gáláján mutatkozott együtt, és a vörös szőnyegen a fotózkodás után a Bunte című német lapnak beszéltek a kapcsolatukról. Az is kiderült, hogy előtte közösen voltak Ralf fiának, Davidnak a születésnapján Salzburgban. Maga Ralf az interjúban csak erről a családi eseményről beszélt, de párja, Étienne elmondta, hogyan élte meg szíve választottja coming outját és mitől olyan kiegyensúlyozott és a kapcsolatuk.

„Úgy gondolom, párként elég erősek vagyunk ahhoz, hogy minden próbát kiálljunk. Az, hogy Ralf a nyilvánosság előtt is felvállal engem, az ő döntése volt, de természetesen előtte azért átbeszéltük a dolgot. A legelején volt emiatt némi stressz, de úgy érzem, mára mindenki tudomásul vette az új helyzetet, és lenyugodott. Szóval nincs okom emiatt panaszkodni. Miért is lenne, hiszen azzal élhetek együtt, akit szeretek, és a közös életünk nagyon szép” – magyarázta, majd arról beszélt, mi mindenben hasonlítanak egymásra.

Ezt is ajánljuk a témában

Nagyon hasonló az érdeklődési körünk. Szeretünk jókat enni, jó borokat inni, rajongunk a természetért, szívesen megyünk az edzőterembe, vagy sétálunk nagyokat, és a barátainkkal is szívesen vagyunk együtt. Azt hiszem, a hasonlóság miatt illünk ennyire jól egymáshoz…” – fejtegette, majd megfogalmazta legnagyobb vágyát:

Szeretném, ha örökké így maradna.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2024. október 27. 13:30
Egy kis elmebetegség ide, vagy oda, nem sokat számít, az aberráltaknak is vannak jogaik.
Obsitos Technikus
2024. október 27. 13:15
"Ezért illünk olyan remekül össze" Ne részletezd szőrös segglyuk... Nem akarok bántani senki, de a család összes férfitagja buzifejű, Isten bocsássa meg nekem.. Valami rejtett buzerátorság van mindegyikben.
satrafa-2
2024. október 27. 13:08
Nem, nem olvastam el. Tele van buzikkal a Mandiner címlap... Érzékenyítenek, vagy nincs más téma?
sexykitty-5000126
2024. október 27. 12:50
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­­é­­k­e­l­­d­ ­a­­ ­s­­­z­­e­x­­i­­ ­­­p­­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!