A német sajtó felállva tapsolja Ralf Schumacher coming outját

2024. július 15. 12:11

Az egyik legolvasottabb német hetilap online változata szerint a volt Forma–1-es pilótát a barátai mellett az egész ország ünnepli.

2024. július 15. 12:11
F1 Bahrain Grand Prix Practice

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / AFP

Mint a Mandiner is megírta: Ralf Schumacher egy Instagram-posztjában jelentette be, hogy meleg párkapcsolatban él. „A legszebb az életben, amikor olyan ember van melletted, akivel mindent meg tudsz osztani” – írta a volt sportoló.

Ezzel ő az első német Forma–1-es pilóta, aki nyíltan vállalta homoszexualitását – írja a focus.de

A hetilap internetes oldala szerint a család és a barátok mellett a legtöbb hozzászóló is ünnepli Schumacher vallomását. 

Külön kiemelik Carmen Geiss valóságshow-sztár kommentjét, aki gratulál a párnak.

Robert és Carmen Geiss állítólag 25 éve ismerik Ralf Schumachert, és első kézből tapasztalhatták meg új kapcsolatukat.

Mint kiderült,

Ralf Schumachernek korábban volt már felesége,

Cora Brinkmann: 2001-ben házasodtak össze és 2015-ben váltak el. Közös gyerekük is van, a most 22 éves David Schumacher, aki apjához, nagybátyjához és unokatestvéréhez hasonlóan autóversenyző lett.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szürke Testvérek
2024. július 19. 15:56
Magánügy. Ha "Az embert a jelleme minősiti, nem a nemi identitása.. " akkor minek ünneplik, egyáltalán minek foglalkoznak vele? Ha foglalkozni kell ezzel valakinek, akkor az nem a média, hanem a pszichológus, mert ez a deviancia nem genetikailag meghatározott, hanem tanult.
MaBaker
2024. július 19. 13:48
A homoszexualitás egy probléma, amit jó esetben kezelni kéne, de semmiképp sem ünnepelni. A többségük vagy valamilyen családi tragédián esett át vagy egyéb bántalmazáson, traumán. Egy részük pedig mentális instabilitásuk okán esnek ebbe a kategóriába végül. Nincs ezen mit ünnepelni, a pattanást sem sminkkel kell eltakarni. Azt ugye még soha senki nem ünnepelte, amikor valaki homoszexuálisból vagy transszexuálisból heteroszexuális lett... Pedig ilyenre is van példa bőven. Vajon ezeket és a terápia létjogosultságát miért hallgatják el, sőt üldözik? Csak nem azért mert egyesek ezt a jelenséget kihasználva sikeres megosztó politikát tudnak folytatni?
Menhetten
2024. július 16. 14:44
Nagyon jó képű.. Sok boldogságot kívánok nekik! Az embert a jelleme minősiti, nem a nemi identitása..
kombinator-0
2024. július 16. 09:23 Szerkesztve
az azért tragédia és jellemzi a "nyugati fehér" világ állapotát, hogy egy huszadrangú, hobbiból versenyezgetett niemand-dal foglalkozik hetek óta, sőt ünnepli, sőt az ünneplést el is várja mindenkitől, mert a senkiházi feldfedte, hogy a seggébe és a szájába kinek a milyét rakja újabban ... ez kultúra? ... ez a "nyugati" kultúra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!