Dráma: a levegőben halt meg a pilóta

2024. október 09. 15:00

A Turkish Airlines gépe azonnal kényszerleszállást hajtott végre New Yorkban.

2024. október 09. 15:00
Turkish Airlines aircraft 400th taking off from Barcelona airport

Nyitókép: Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Egy utasszállító repülőgép pilótája tragikus módon repülés közben hunyt el – írja a Daily Mail.

A Turkish Airlines gépe azonnal kényszerleszállást hajtott végre New Yorkban.

Az Airbus 350-es repülőgép kedd este szállt fel az Seattle-ből és Isztambulba tartott. A lap beszámolt róla, hogy a pilótát már nem tudták újraéleszteni, így sajnos már a kényszerleszállás során életét vesztette. A légitársaság arról tájékoztatott, hogy a gép biztonságosan leszállt New Yorkban, az utasok pedig végül onnan folytatták az útjukat Törökországba.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stormy
2024. október 09. 17:02
"Egy utasszállító repülőgép pilótája tragikus módon repülés közben hunyt el " kapitány van meg első tiszt. de szarni bele.
sexykitty-5000107
2024. október 09. 15:47
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­­l­­d­­­ ­a­ ­­­s­z­e­x­i­­­ ­­­p­­u­­n­c­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
canadian-deplorable
2024. október 09. 15:40 Szerkesztve
Még egy teljesen egészséges ember halt meg hirtelen, fiatalon. A hirtelen halálesetek száma a covid oltások kezdete óta 66%-kal emelkedett. Az áldozatok gyakran gyerekek. Erre már az oltás kezdete előtt figyelmeztettek független, tehát nem a Big Pharma zsoldjában álló világhírű orvosok, pl. Dr. Bhakdi, a Tai-német virológus professor, aki próbálta a világot figyelmeztetni arra, hogy mi fog történni, és videóiban laikusok számára is érthető módon elmagyarázta, hogy miért. A félrevezetett világ lehülyézte ezeket a bátor embereket, sorba állt a teljesen haszontalan oltásért, és most itt állunk. Világszerte már több millió oltott halt meg hirtelen és váratlanul és ez még csak a kezdet. Most lehet elkezdeni kiabálni, sértegetni, káros konteókat emlegetni, de a tények tények maradnak.
Akitlosz
2024. október 09. 15:36
Ezért vezeti a repülőgépeket kettő pilóta. Mindkettő csak nem hal meg egyszerre! Egy újabb dolgozó, aki potyára fizette a nyugdíjjárulékot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!