Donald Tuskék kicsinyes bosszúval bizonyították, mit gondolnak Magyarországról

2024. október 01. 10:37

A lengyel külügyminisztérium azért nem javasolta Andrzej Duda államfőnek, hogy megjelenjen egy születésnapi ünnepségen, mert azon ott lesz Orbán Viktor is.

2024. október 01. 10:37
TUSK, Donald

Nyitókép: MTI/EPA-PAP/Radek Pietruszka

A lengyel külügyminisztérium kétszer is azt javasolta Andrzej Duda államfőnek, hogy ne vegyen részt a Milos Zeman volt cseh elnök 80. születésnapja alkalmából tartott ünnepségen, mert azon ott lesz Orbán Viktor magyar miniszterelnök is – írja a Rzeczpospolita.

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a magyarok az Európai Unió soros elnökei, és ennek az az eredménye, hogy a fennmaradó 26 uniós országból nem mennek el a magas beosztású politikusok Budapestre

– indokolt Wladyslaw Bartoszewski miniszterhelyettes.

Ez persze finoman szólva is a tények elferdítése, hiszen valójában hatalmas botrány tört ki az EU-ban, amikor megpróbálták bojkottálni a magyarországi eseményeket.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. október 01. 13:11
A Tusk paktum egyik eleme, hogy magára vállalta a V4 és lengyel-magyar barátság felszámolását. Cserébe instant jogállam lesznek és minden lóvét megkapnak, Sőt talán még a nekünk szántnek egy részét, amit majd Ukrajnára kell költeniük.
atti64
2024. október 01. 13:07
EGY FASZOPO VAGY TUSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZ IS MARADSZ ÖRÖKRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aerion
2024. október 01. 12:59
A moslék jelen kommentfalon megjelenő képviselői rendre ideszarják vélekedéseiket például azzal kapcsolatban, mit gondolnak a választói akaratról. Ha egy párt nem szeret abszolút többséget a választáson, akkor értelemszerű, hogy veszetes. Hiába győzött, vesztes. TEHÁT, ha a sok vesztes összeáll, ők győztesek. De van itt még valami. Előfordul, hogy egy párt abszolút többséget szerez, és mégse demokratikus a dolog. Ebben az esetben az a magyarázat logikája, hogy hiába a részvételarányos abszolút többség, az összes választóhoz képest akkor is kisebbség. És képzeljétek, mindez csak abban az esetben számítanak, ha nem a moslék győz. Mert egyébként ez rossz. És fordítva, ha egy moslék párt lenne a győztes, és ellene fognának össze a nemmoslékok, képzeljétek, az a világvége lenne. Ez a demokrácia és a jogállam.
csapláros
2024. október 01. 12:55 Szerkesztve
birozsleta...ecetet rád 2024. október 01. 10:59 ..."Elég érdekes, hogy az vádol kicsinyességgel másokat, aki az egész politikáját arra tette fel, hogy ahol tud keresztbe tesz másoknak, ő “ a tüske a köröm alatt, a bot a küllők között”,"... Orbán semmivel nem vádolta az ellenségei táborában garázdálkodó Tuskót. Orbán KIZÁRÓLAG az ellenségei, azaz a Soros befolyásolta LIBERÁLNÁCIK körme alatt tüske és bot a küllőik között, mert azok nem képesek megszolgálni a Sorostól való dollármilliárdokat, hogy Magyarországot bekényszerítsék a liberálnáci tábor gyarmatai közé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!