Donald Trump Jr: Hazánk nem tud túlélni még négy évet ebből a woke szemétből!

2024. október 20. 22:41

Donald Trump fiának lévő bejegyzésében az látható, hogy a Wayne Állami Egyetemi hallgatóinak elnöke beszédet mond Kamala Harris kampányeseményén.

2024. október 20. 22:41

Nyitókép: Getty Images / James Manning / PA Images

Donald Trump Jr Facebookon tett közzé egy bejegyzését, amin az látható, hogy a Wayne Állami Egyetemi hallgatóinak elnöke beszédet mond egy Kamala Harris kampányeseményén. Donald Trump fia szerint „ez pont az, amire számítottál”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Majd a volt elnök fia hozzátette, hogy „Hazánk nem tud túlélni még négy évet ebből a woke szemétből!”.

Donald Trump Jr bejegyzését itt nézheti meg:

 

Kapcsolódó cikkek a Amerikai elnökválasztás 2024 aktában.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
74bro
2024. október 21. 03:40
Nem az a baj, hogy homár, hanem hogy egy rossz paródia, és az elit, pontosabban a demokraták mögé befurakodó szélsőséges banda, ezt a görcsös, provokatív "másságot" díjazza, amikor az egyetem rendszerhűsége a terítékre kerül. De látom, már itt vannak a woke apologéták, akik nem győzik félreérteni a mondanivalót, és kirekesztést meg elnyomást sikoltanak:)
Gubbio
2024. október 21. 02:26
Ha nem oldják meg békésen a szemét kisöprését, majd megoldják polgárháborúval - és éppen ez a liberálisok érdeke. Polgárháborút szítani maguk ellen, hogy azután az áldozat szerepében tűnjenek fel.
sexykitty-5000118
2024. október 21. 01:30
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­­k­­­e­l­d­­ ­a­­­ ­­­s­­­z­e­­x­­­i­­ ­p­u­­­n­­­c­­i­m­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Akitlosz
2024. október 21. 01:30
"Donald Trump Jr: Hazánk nem tud túlélni még négy évet ebből a woke szemétből!" De! Más országok világháborúkat és atombombákat éltek túl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!