Beszivárgott az izraeli háború Európába: terrortámadás történhetett Koppenhágában

2024. október 02. 09:21

Robbantások történtek az izraeli nagykövetségnél.

2024. október 02. 09:21
Police officers are seen securing an area near the Israeli embassy in Copenhagen, on October 2, 2024. Danish police said on Wednesday they were investigating two blasts that went off in an area near the Israeli embassy in the capital.

Nyitókép: Emil Helms / Ritzau Scanpix / AFP

A dán rendőrség szerdán közölte, hogy nyomozást folytat két robbanás ügyében, amelyek Izrael nagykövetségének közelében történtek Koppenhága északi peremén.

Senki sem sérült meg, és a helyszínen előzetes vizsgálatokat folytatunk”

– tudatta a koppenhágai rendőrség. A tájékoztatás szerint azt vizsgálják, hogy az eset mennyiben függ össze a környéken található izraeli nagykövetséggel. A helyi média beszámolói szerint nagy kiterjedésű területet zártak le, és a rendőrség nagy erőkkel vonult ki.

A nyomozók átfésülik a helyszínt bizonyítékok után kutatva – jelentette a B.T. helyi bulvárlap.

Az izraeli nagykövetség egyelőre nem reagált a hírügynökségi megkeresésre. A rendőrség bejelentette, hogy hamarosan tájékoztatást ad a történtekről.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fegyenc8
2024. október 02. 11:35
Elszigetelt eset! Plüssmacikkal megoldjuk.
bagira004
2024. október 02. 10:43
Idióta Brüsszel mindenhol ott van ahol az eunak kárt tud okozni .
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. október 02. 10:40
Össze kellene csomagolni minden fitymadeficites idiótát és hazaküldeni őket a sivatagba, aztán játsszák le egymás között... minket pedig hagyjanak békén. Kaptak egy országot, örüljenek!
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. október 02. 09:52
Köszi, zsiráfok, egy újabb áldás a kiválasztott néptől
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!