Bejelentették az izraeliek: likvidálhatták a hírhedt terroristavezér utódját

2024. október 08. 16:00

A hírt Yoav Gallant izraeli védelmi miniszter jelentette be.

2024. október 08. 16:00

Nyitókép: Képernyőfelvétel

Yoav Gallant izraeli védelmi miniszter kedden azt mondta, úgy tűnik, hogy a meggyilkolt Hezbollah-vezér, Szajjád Haszan Naszrallah utódját likvidálták – számol be a Reuters.

Ezt is ajánljuk a témában

„A Hezbollah egy fej nélküli szervezet. Naszrallahot likvidálták, valószínűleg az utódját is likvidálták”

– mondta Gallant a hadsereg északi parancsnoki központjában lévő tiszteknek. „Nincs, aki döntéseket hozzon, nincs, aki cselekedjen” – mondta.

Safieddine Naszrallah meggyilkolása óta a Hezbollahot a főtitkárhelyettes, Naim Kaszem mellett vezette, és várható volt, hogy hivatalosan is megválasztják a következő főtitkárnak.

Qasszem kedden egy televíziós nyilatkozatban azt mondta, hogy a csoport új főtitkárt fog választani, és amint ez megtörtént, be fogja jelenteni.

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karakter-2
2024. október 08. 18:35
Az a judeo-bolsevik, aki nyilasozik, nácizik és terroristázik, ölni akar, mint elődei.
sexykitty-5000106
2024. október 08. 18:10
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­k­e­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­s­­z­­­e­x­­­i­­ ­­­p­u­n­c­­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Aerion
2024. október 08. 18:05
chief Bromden Az ukrán újoncok nem bujkálhatnak, így rosszabb a túlélési idejük. ------- Hát, törvényi értelemben nem bújkálhatnak, de nagyon helyesen leszarják a náci törvényeket, és bizony milliónyi hadköteles bújkál. Igazából azonban az összesnek elő kellene jönnie a búvóhelyükről, nem bújkálniuk kell, hanem azok ellen fordulni, akik elől bújkálnak. Ők vannak többen, a nácik sokkal kevesebben vannak. Ezek a szerencsétlen ukránok úgy maradhatnának legnagyobb eséllyel életben, ha végeznének a nácikkal. De erre sajna, még nem jöttek rá elégendő nagyságrendben. Annyira nem pengék.
Krupp Skya
2024. október 08. 18:01
Már számokat adnak az ÁVH-s terroristáknak névnek? Ennyire elfogytak hogy Ábel, Ádám? Péter, Sámuel Izráel, hogy már nincs is. Biztos őket is lövik biztos ami biztos alapon nemcsak az elődöt, hanem az utódot is, És ez így van jól elvtársak matt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!