Ausztriában leplezték le Magyar Pétert: nem stimmel az egyik legfontosabb állítása

2024. október 10. 10:47

A Die Presse publicistája szerint egyértelműen látszott az Európai Parlamentben, hogy a Tisza Párt vezetője nem utasítja el az európai védelmet, amit a – háború- és migránspárti – többi frakciótól kapott. Magyar Péter sem maradt adós, amikor kellett, állva tapsolt.

2024. október 10. 10:47
null

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

Éles hangvételű publicisztikában támadta meg Orbán Viktort és a magyar kormányt Oliver Grimm, a Die Presse újságírója, aki azonban nem ment el szó nélkül Magyar Péter korábbi kijelentései mellett sem.

A baloldali Tisza Párt vezetője azt mondta, a változásnak Magyarországon belülről kell fakadnia, és az Európai Uniónak nem szabad beavatkoznia a választásokba, például az uniós források befagyasztásával. Csakhogy Grimm az Európai Parlamentben történtek után egészen másképp látja:

Az biztos, hogy az ellenzéki vezető nem utasítja el azt az európai védelmet, amelyet szerdán Strasbourgban kapott a többi politikai frakció képviselőitől.

Tegyük hozzá, a támogatás nem maradt viszonzatlan, hiszen Magyar Péter állva tapsolta meg Ursula von der Leyent.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 10. 13:15
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­k­­­e­l­d­­ ­­a­ ­s­­­z­e­­­x­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
palicsi-2
2024. október 10. 13:15
Aki nem tapsol elég lelkesen, az nem is demokrata! Már Stalin evtárs is így gondolta! Az ilyeneket, fizikailag ki is végeztette! Az EU, mindenképpen előrelépés, mert csak politikailag végzik ki, a másként gondolkodókat (na jó, Ficó kivétel)!
2024. október 10. 13:09 Szerkesztve
Poloskás Pszichopetya a köztörvényes, gerinctelen szarcsimbók, egy külsejéből élő pénzéhes, agresszív pondró, még hazaárulónak is balf@x! Ez a finomított véleményem.
nyugalom
2024. október 10. 13:02 Szerkesztve
Poloska követöi tapsolnak neki, amikor a rezsicsökkentés ellen van, haboruparti, stb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!