Amerikai zsidó vezető: Magyar Péternek szégyellnie kellene magát, éppen ő az, aki hazugságokat terjeszt

2024. október 06. 18:07

Sorra szólalnak meg a zsidóság képviselői Magyar Péter szombati botrányos kijelentése kapcsán.

2024. október 06. 18:07
null

Nyitókép: Magyar Péter az MTVA-székház előtti tüntetésen 2024. október 5-én. (Kisbenedek Attila/AFP)

Bryan Leib, az amerikai CASEPAC ügyvezető igazgatója a Mandinernek nyilatkozva Magyar Péter szombati, közmédia előtt megtartott beszédéről elmondta: „Most tértem vissza Budapestről az Egyesült Államokba, ahol láttam Magyar Pétert, ahogyan Orbán Viktort és a Fideszt Adolf Hitlerhez hasonlítja. Ezek a legundorítóbb megjegyzések, amiket valakitől valaha hallottam, és őszintén szólva, úgy hiszem, éppen ő az, aki  propagandát és hazugságokat terjeszt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szégyellnie kellene magát ezekért a mondataiért, és azért, ahogyan a volt feleségét, Juditot a busz alá lökte a saját politikai céljai érdekében. 

Bejártam egész Európát, és bátran állíthatom, hogy tapasztalataim alapján Orbán Viktor és magyar barátaim a leginkább Izrael-párti vezetők közé tartoznak egész Európában”.

Mint ismert, az amerikai CASEPAC világszerte elkötelezetten küzd  az antiszemitizmus minden formája ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekrü
2024. október 06. 19:54
files32 2024. október 06. 18:40 "Csak halkan kérdezném meg... így október 6.-án egy icipici Aradozás nem fért volna bele?"- Belefért. A reggeli első cikkek egyike volt. Csak ugye kinek mi a fontos...Láthatóan neked nem az Aradi vértanúk, mert akkor azt a cikket is elolvastad volna és most nem tennél fel idióta kérdéseket. A cikk címe (bár kétlem, hogy érdekel, nem azért kérdezted , mert tényleg hiányoltad) : "Íme, a bátor katona és zseniális mérnök, aki Görgeit is oktatta – Török Ignácra emlékezünk"
sexykitty-5000104
2024. október 06. 19:44
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­k­­­e­­l­d­­ ­­­a­­ ­­­s­z­­e­­x­­i­ ­­p­u­­n­­c­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
nyugalom
2024. október 06. 19:38
Lózungoló poloska! A zsidók tönkre tehetik, erősebbek es okosabbak, mint ez a pszichopata!
Ekrü
2024. október 06. 19:37
files32 2024. október 06. 18:40 "Orbán Bazsi elintézte, hogy ne legyen."- Orbán Balázs esete a tipikus példa arra, hogy amit ti csináltok az az igazi propaganda. De nem is csoda, hisz Magyar Péter fejből lökte az idevágó Hitler idézetet, mint aki a szóban forgó könyvet naponta forgatja...Akkor most ki is a náci?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!