A nagykövet asszony egy időzített bomba

2024. október 14. 06:29

Magyar részről soha nem hangzott el felhívás arra, hogy a németek hogyan szavazzanak.

2024. október 14. 06:29
GROSS, Julia Katharina
Gunter Weißgerber
Gunter Weißgerber
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

„Javaslom a német külügyminisztériumnak, hogy az egész nagykövetséget ültesse be az állatföldi iskolapadba, és tanítsa meg nekik ezt a mondatot, írassa le velük százszor! Ez ugyan tekintélyelvű megoldás, de a diplomáciai porcelánboltban elszabadult mostani elefántokkal nem lehet másképp beszélni.

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter bekérette az ügyben a német nagykövetet. De magyar részről – beleértve a miniszterelnököt is – soha nem hangzott el felhívás arra, hogy a németek másképp szavazzanak. A magyarok egyszerűen nem ütik bele az orrukat a németek dolgaiba. Élnénk a gyanúperrel, hogy ezt az asszonyt a külügyminisztérium időzített bombaként telepítette.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laurahann
2024. október 14. 09:44
Pedig beszólhatnánk már, mert maguktól sosem lesznek képesek változtatni. pl. szavazzatok az AfD - re barmok, különben marad a muszlim nigger simogatás, a gyilok, az ipar szetbaszása, és így tovább...
ittésmost
2024. október 14. 08:42
"időzített bombaként telepítette” - ez a divat mostanában, helytartókat telepíteni édes hazánkba. Időzített bomba - de még annak is ronda
Osztap_Bender
2024. október 14. 08:30
No most németekről: Utolsó szövetségüket, Magyarországot 1944 március 19-én megszállta fegyveres csapataival, választott politikusait letartóztatta. A führer megbuktatva "barátját", Szálasit helyezte országunk élére, a "barátot" ki akart végeztetni. A helyi SS megbízott nem teljesítette a parancsot, így a Horthy család életben maradhatott. A német földről hazudozó amerikai SZER megszámlálhatatlan áldozatot okozott 1956-ban. Hálából országuk egyesítésének elősegítéséért, a berlini fal lebontásáért, az NDK állampolgárok kiengedéséért manapság folyamatosan hazánkat gyalázzák. Barátságuk hasonlatos a volt Szovjetunióéhoz. El velük a halál f.szára.
states-2
2024. október 14. 07:55
Komcsi hülyepicsa, ebből a fajtából van nekünk is dögivel, felesleges volt ideküldeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!