Zelenszkij egyszerre üzent Bidennek és Putyinnak: Kész a terv!

2024. szeptember 19. 09:16

Az ukrán elnök nem árult el konkrét részleteket.

2024. szeptember 19. 09:16

Nyitókép: Ercin Erturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentette szerdán, hogy „teljesen készen van” az Oroszország elleni győzelmi terve, amelyet ígéretéhez híven még a hónap vége előtt be fog mutatni Joe Biden amerikai elnöknek.

„Most a legfontosabb az eltökéltségünk arra, hogy megvalósítjuk ezt a tervet. A békének nincs és nem is lehet más megoldása, 

a háború bármilyen módon történő befagyasztása vagy egyéb manipuláció csak későbbre halasztja az orosz agressziót”

 – mondta Zelenszkij napi sajtótájékoztatóján.

Állítása szerint győzelmi tervének minden részlete készen van, de magáról a tervről nem árult el semmit.

Az ukrán elnök a múlt héten jelentette be, hogy még szeptemberben találkozik Bidennel, és bemutatja neki a már kész tervet, amelyben „olyan megoldások láncolata szerepel, amelyek elég nagy katonai erőt adnak Ukrajnának a béke kivívásához”.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:39
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­­k­­­e­l­­d­­ ­­a­­­ ­s­­z­­­e­­­x­­­i­ ­p­u­n­­c­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Tuners
2024. szeptember 19. 16:09
Az a tervének első pontja hogy ukrajna azonnal kapjon meghívást a NATO-ba, kiszivárgott infók alapján. 🤪 Szóval a többit el tudjuk képzelni 👻 Nagyon komolytalan amennyiben tényleg igazak ezek az infók, megint nagyot fog koppanni a halőr, kb mint cserebogár a szélvédőn. Főleg most a mai hírek szerint a Lengyelországgal való szóváltásuk is eszkalálódik, mandiner most tart a két napja levő helyzetnél, szóval gondolom majd itt is írnak róla szombat környékén.
seherezade-2
2024. szeptember 19. 15:17
Gondolom nagy dirrel-durral megint elővezeti majd a semmit, és minden megy tovább, azzal a kivétellel, hogy Trump lesz a hibás. Meg a NATO. Meg Orbán Viktor. És szinte mindenki. Ami biztos, hogy Zelenszkij nem lesz hibás, hiszen az ő terve tökéletes. Emlékszünk még Moszkva elfoglalásának tervére, ami ott van a bőröndben?
balbako_
2024. szeptember 19. 13:24
Előbb Moszkvát, aztán Szentpétervárt foglalják el az ukrán csapatok így megnyílik az út a végcél Vlagyivosztok felé. ( Aztán az amerikai szívességek fejében lehet, hogy Kínát is leverik, mint vak a poharat). Jeles terv, ezt főzte ki a feje bográcsában zselé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!