Újabb magyar siker: ez a cég hódíthatja meg a Perzsa-öböl térségét

2024. szeptember 04. 13:53

A FestiPay a magyar kormány támogatásával szoftverfejlesztő beruházást hajt végre az arab világ egyetlen szigetállamában.

2024. szeptember 04. 13:53

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán számolt be arról, hogy „megvan az első sikertörténet”, és megvan az első magyar vállalat, amely beruházóként jelenik meg Bahreinben. 

Kiderült:

a FestiPay a kormány támogatásával szoftverfejlesztő beruházást hajt végre.

A cég ugyanis elnyerte a Forma-1 bahreini futamán a készpénzmentes szolgáltatások lebonyolításának lehetőségét – ismertette a tárcavezető.

Nagy lehetőségek kapujában a FestiPay

Szijjártó bejegyzésében arra is kitért, hogy az itteni beruházásával megnyílik a lehetőség arra, hogy Bahrein és az Öböl-térség nagy rendezvényein kivétel nélkül a FestiPay szolgáltassa a készpénzmentes fizetési infrastruktúrát és annak technikai hátterét.

A további lépésekről Noor bint Ali Alkhulaif fenntartható fejlődésért felelős miniszterrel, a Gazdaságfejlesztési Tanács vezérigazgatójával egyeztetett a magyar diplomácia vezetője.

A vonatkozó posztot alább tekintheti meg:

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
titi77
2024. szeptember 04. 16:17
hol is landolt a toto kutya? tisztelt dollárkomentelők?! ki ajándékozta? gyurcsányszkíj,vagy dobrevszkíj. vajon miért?
bazilka
2024. szeptember 04. 16:04
slim fit külügyminiszterünk mellett mindenki gondolom felfedezte kóka jánost, a gyurcsány éra gazdasági miniszterét ezek szerint nem csak a helikopterezést akarják eltanulni tőle, és nem csak a magánrendelőit támogatják százmikkiókkal
lauderstenonis-2
2024. szeptember 04. 14:50
Diplomácia világában igen szokatlan gesztuskén Pjotr Sztyepanovics Szijjartov tornacsuka, rövidgatya, póló szettben érkezett meg Bahreinbe, ahol megfelelő tiszteletadással és vörös szőnyeggel fogadták.
cinkegolyó
2024. szeptember 04. 14:44
Gratulálok, csak így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!