Trump–Harris-vita: lelepleződtek az elfogult műsorvezetők

2024. szeptember 13. 17:43

Szakértők mutatták be, mennyire egyértelmű volt, hogy Harrisnek szurkolnak az ABC vitát levezénylő újságírói.

2024. szeptember 13. 17:43
null

Nyitókép: Jim WATSON / AFP

Egy testbeszéd-szakértők által elemzett beszélgetés során a Dr. Phil Show vendégei arra a következtetésre jutottak, hogy az ABC News moderátorai egyértelműen Kamala Harris alelnök felé hajlottak a legutóbbi elnöki vita során –  számolt be a Fox News. A műsorban Scott Rouse és Greg Hartley testbeszéd-szakértők elemezték a vitát, akik az FBI, a Titkosszolgálat és az Egyesült Államok katonai hírszerzésének kiképzésében is részt vettek.

Greg Hartley, volt katonai kihallgatótiszt, a moderátorok viselkedését elemezve kijelentette, hogy egyértelmű elfogultságot mutattak Donald Trump volt elnökkel szemben. 

Rámutatott, hogy az arckifejezések és a testbeszéd alapján látható, hogy a moderátorok kevésbé szimpatizáltak Trumppal, míg Kamala Harris esetében kedvezőbb kérdéseket kaptak, amelyek szerinte elfogultságot tükröztek.

Ezt is ajánljuk a témában

Scott Rouse hangsúlyozta, hogy a moderátorok gyakran félbeszakították Trump válaszait, és olyan módon vezették a beszélgetést, amely hátrányos volt számára. Szerinte az is feltűnő volt, hogy Trump mikrofonjának hangerőszintje magasabb lehetett a többiekénél, ami hangosabbnak és esetleg agresszívabbnak tűntette fel őt.

Ezt is ajánljuk a témában

Dr. Phil összehasonlította a Trumpnak és Harrisnek feltett kérdéseket, és megjegyezte, hogy Trumpnak több tényellenőrző és követő kérdést tettek fel, míg Harris esetében ez elmaradt. A szakértők szerint a moderátorok gyakran negatívabb hangnemben kérdezték Trumpot, ami elfogultságot sugallhat a vita során.

A videó angol nyelven az alábbiakban nézhető meg:

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2024. szeptember 16. 13:31
Harris HARAPJA LE A NAGY VIGYORGÓ FOGAIVAL AZ APJA HÓTTKÓROS NIGGER FASZÁT!!!
altercat1
2024. szeptember 15. 05:13
Ahogy barátunk látja kamalát... Kegyetlen. //crazyshit.com/cnt/medias/177167-one-for-the-left
catalina11
2024. szeptember 14. 16:58
Szakértők mutatták be, mennyire egyértelmű volt, hogy Harrisnek szurkolnak az ABC vitát levezénylő újságírói." hát, ha már a CIA elvétette a lövést, jöjjön a média..
Hohokam
2024. szeptember 13. 21:51
Te jó isten, ez a tevevigyor iszonyat.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!