Szomorú a német lap: Magyarország szomszédja sem akar balek lenni

2024. szeptember 10. 17:04

A kemény hozzáállás arcul vágta a Frankfurter Allgemeine Zeitung szerkesztőségét.

2024. szeptember 10. 17:04
migránsok

Nyitókép: MTI / AP / Europa Press / Europa Press

Csehország és Lengyelország nem reagált még érdemben arra a hírre, hogy Németország a határellenőrzés visszaállítására készül – írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Velük ellentétben azonban Ausztria határozottan kijelentette, hogy nem vesz vissza senkit, akit a német hatóságok visszafordítanak.

A lap arról is beszámolt, hogy Ausztriában a belügyminiszter ezzel kapcsolatban már intézkedett, és a rendőrséggel is egyeztetett. A kemény hozzáállás hátterével kapcsolatban azt írta a cikk, hogy rövidesen jönnek az osztrák választások, és egyelőre a Szabadságpárt vezet, így nem meglepő, hogy a migráció és a biztonság a fő témák közé fog tartozni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2024. szeptember 11. 08:06
És a teljes határellenőrzés?
alexandrosz-2
2024. szeptember 11. 07:53
Cicaharc. Egy húron pendülnek, ezek a szánalmas hazugságok csak a választóik àtbaszàsát szolgálják. A köpcös geci cigány is ezt csinálja folyamatosan.
patriota-0
2024. szeptember 11. 05:34
Igen, ezek a fránya választások sokak zavarnak. Mindig kurva sok pénzt kell elkölteni azért, hogy a hasznos idióták az érdekeik ellen szavazzanak. Sokkal olcsóbb lenne, ha nem kellene állandóan választásokat tartani.
orokkuruc-2
2024. szeptember 11. 01:40
Talán most jön az ideje hogy szép csendben elkezdjük visszatelepíteni a vasfüggönyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!