„Szerintetek ez Magyarországon működne?” – új vásárlási módszer jelent meg Svédországban (videó)

2024. szeptember 05. 08:07

Svédországan vásárlás közben az ember leszkennelheti a termékeket, ami össze van kötve a telefonjával, így a tranzakció automatikusan megtörténik.

2024. szeptember 05. 08:07
null

Nyitókép: Frederic J. BROWN / AFP

Egy Svédországban élő magyar nő videót töltött fel a közösségi oldalára, amelyben bemutatta egy az országban működő, új vásárlási módszert. A módszer lényege az, hogy vásárlás közben az ember leszkennelheti a termékeket, ami össze van kötve a telefonjával, így a tranzakció automatikusan megtörténik. A módszer legnagyobb előnye az lehet, hogy 

ezzel meg lehet spórolni a sorbaállással töltött időt.

A jelentről készült videót itt tekintheti meg:

***

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2024. szeptember 05. 20:02
Van ott valami olvasószerkesztőféle, aki észleli, hogy ennek a "cikknek" - azon túl, hogy hemzseg a helyesírási és nyelvi hibáktól - semmi értelme nincs?
jandor
2024. szeptember 05. 18:17
Ott se fog működni. Nyugaton kezdik feladni az automata kasszákat a lopások miatt.
2024. szeptember 05. 16:05 Szerkesztve
Elméletben mindenhol már menne, de szükség van ilyesmire? És nem minden boltban kell sorban állni. Mi lenne ha azzal foglalkozna valaki, hogy ne kelljen sorbanállni sehol sem!
2024. szeptember 05. 15:35 Szerkesztve
"A módszer lényege az, hogy vásárlás közben az ember leszkennelheti a termékeket, ami össze van kötve a telefonjával, így a tranzakció automatikusan megtörténik. A módszer legnagyobb előnye az lehet, hogy ezzel meg lehet spórolni a sorbaállással töltött időt." "az ember leszkennelheti a termékeket, ami össze van kötve a telefonjával," - Nyilván nem a terméket, csak a termék címkéjén lévő vonalkódot. És nyilván nem a termék van összekötve a telefonnal, nincs köztük madzag vagy más kapcsolat, hanem regisztrálni kell a kereskedő rendszerében és így jön a számla és a fizetés lehetséges. "meg lehet spórolni a sorbaállással töltött időt" - beállni egy sorba, a végére, viszonylag rövid ideig tart. SorbaN állni, na az lehet időrabló, ha hosszú a sor vagy lassú a sor haladása. Tisztelt Szerkesztők, olyan szép nyelv a magyar, főleg ha nem törik lépten-nyomon kerékbe. És lehet, hogy ez egy elmondott szöveg betűhű leirata, de ez sem lehet mentség. Az, hogy más "töri" a magyart, nem mentség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!