Orbán Viktor üzent a hollandoknak

2024. szeptember 19. 10:58

A magyar miniszterelnök Magyarországot is kint tartaná a migrációs paktumból.

2024. szeptember 19. 10:58
null

Nyitókép: Ludovic MARIN / AFP

 

Ahogy arról Mandiner is beszámolt, a holland kormány szerdán hivatalos kérelmet nyújtott be az Európai Bizottsághoz annak érdekében, hogy kimaradhasson a 2026-ban életbe lépő új menekültügyi és migrációs paktumból.

Ezt is ajánljuk a témában

A lépéssel kapcsolatban Orbán Viktor magyar miniszterelnök is üzent a közösségi oldalán.

Végre egy bátor kormány! Hol jelentkezhet Magyarország?”

– írta a kormányfő. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:37
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­k­­e­l­d­­ ­a­­­ ­­s­z­­­e­­x­­­i­­ ­­p­­­u­­n­­c­­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Bitrex®
2024. szeptember 19. 13:37
Üzenem Hollandiának: A drog rossz. Érteeem?
Treeoflife
2024. szeptember 19. 12:16
"Végre egy bátor kormány! Hol jelentkezhet Magyarország?” Szinte el sem hiszem, hogy egy ilyen kérelmet kivételesen nem Magyarország indított el. Rutte szögre akasztva, és már el is indult egy ilyen irányú változás? Több tagállamban kellene a '"fejnehéz" politikusokat eltávolítani, mindjárt megmutatkozna, hogy nem minden európainak ment el teljesen az esze. Azt várom, hogy melyik tagállam lesz a következő, aki szintén felemeli a hangját. Azt gondolom, még sokan sunnyognak, pedig többek fejében motoszkál ez a gondolat. Nem vagyunk egyedül, végre kezd bizonyossá válni.
2024. szeptember 19. 12:02 Szerkesztve
A migrációs paktum eleve egy elmebeteg ötlet, mivel a migránsok eleve a legtöbb anyagi juttatást adó országokba akarnak menni... Fel kellene kötni a megszavazóit! Sem a határos országoknak, sem a migránsoknak nem lesz érdekük, hogy regisztrálják őket, még az sem hogy kb számon tartsák a számukat... Az eddigi fejetlenség még nagyobb lesz, még kevesebb embert fognak tudni ellenőrizni.... A határokon a menekültszám nulla lesz, míg hirtelen a németeknél stb... feltűnik egy millió és kopogtat a regisztrációért....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!