Orbán diadalmenetben, Zelenszkij letörten távozott Trumptól (Képek)

2024. szeptember 27. 20:18

Ez azt jelenti, hogy a volt amerikai elnök hű maradt a korábbi kijelentéséhez.

2024. szeptember 27. 20:18
Orbán Viktor és Donald Trump.

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogy lapunk korábban megírta, Orbán Viktor júliusban Washingtonba utazott, hogy találkozzon az amerikai elnökkel és a republikánusok elnökjelöltjével, Donald Trumppal. Az utóbbi találkozó meglehetősen jól sikerült, mivel a két politikus hasonlóan látja a legfontosabb kérdéseket, főleg azt, hogy minél hamarabb békére van szükség Európában.

Ezt is ajánljuk a témában

Most pénteken Donald Trump amerikai republikánus párti elnökjelölt az ukrajnai háború gyors befejezésére tett ígéretet megválasztása esetén Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek, akit a New York-i Trump-toronyban fogadott.

Ez azt jelenti, hogy Trump hű maradt a korábbi kijelentéséhez.

A volt amerikai elnök az újságírók előtt nyilatkozva alaposan helyretette Zelenszkijt, és világosan leszögezte, hogy véget fog vetni az orosz–ukrán háborúnak, ha újra megválasztják elnöknek. „Úgy vélem, ha győzünk (a választáson), akkor nagyon gyorsan rendezni tudjuk az ukrajnai konfliktust” – közölte Trump.

A két találkozóról készült fotókat itt tudja megtekinteni:

A kép forrása: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

***

A kép forrása: Képernyőfotó / X

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

A háború nem konfekciótermék

Mivel igen sokan szekáltak ezzel a kérdéssel kapcsolatban, itt a válaszom, szokásom szerint köntörfalazás nélkül.

3 órája

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2024. szeptember 27. 23:05
Már csak az a kérdés, hogy Trump diadalmenetben vonul-e be Washingtonba...
JohnnyFirpo77
2024. szeptember 27. 22:43
B_kanya 2024. szeptember 27. 21:06 Ja, hogy érvelni nem tudsz csak szitkozódni? Van ilyen... Mi az, amit meg kellene érvelni? Hogy hülyének néz benneteket a Mandi? Számtalan bizonyíték van erre. A cikkek címei, azok tartalma, a primitív és borzasztó unalmas sulykolás (agymosás), legalja bulvárra butított cikkek, naponta lehetne írni egy szép listát arról, mire herdálják el a közpéznt... csak itt!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 27. 22:13
Jujj! 🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣
kelemikes-2
2024. szeptember 27. 22:01
Aggódhat Donald Trump, nem éppen kedvező számok érkeztek számára Portfolio 2024. szeptember 27. 18:48 A Bloomberg News/Morning Consult legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris demokrata elnökjelölt enyhe előnyt szerzett republikánus riválisával, Donald Trumppal szemben hat kulcsfontosságú csatatérállamban, míg egy hetedikben fej fej mellett állnak – írja a Reuters.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!