Orbán Balázsnak teljesen igaza van

2024. szeptember 26. 23:22

Az Oroszországgal vívott háború nem szolgálja Magyarország nemzeti érdekeit, és Zelenszkij döntése, hogy az Egyesült Államokkal közös ösvényre lépett, teljes katasztrófa volt Ukrajna számára.

2024. szeptember 26. 23:22
Orbán Balázs, Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner
Arta Moeini
Arta Moeini
X

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Ez egy álhír. Konfliktust próbál gerjeszteni, hogy a tények elferdítésével és hamis összehasonlításokkal előmozdítsa diplomáciaellenes, Ukrajna-párti háborús programját.

Orbán Balázsnak teljesen igaza van, amikor azt állítja, hogy az Oroszországgal vívott háború nem szolgálja Magyarország nemzeti érdekeit, és Zelenszkij döntése, hogy az Egyesült Államokkal az ismert ösvényre lépett teljes katasztrófa volt Ukrajna számára.

Mindezt összehasonlítani az 1956-os magyar forradalom akkori globalista, kommunista Szovjetunió elleni eseményeivel:

A) a történelemtudás és a tények mély hiányára,
B) szándékos, propagandisztikus gyakorlatra a naprend meghatározásában,
vagy,
C) a fentiek mindegyikére utal.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2024. szeptember 27. 00:42
"Orbán Balázs ... azt ecsetelte, hogy Magyarország nem védekezett volna egy orosz agresszióval szemben" Még hasonlót sem mondott. Nézd meg a riportot: www.youtube.com/watch?v=y2Okk78M8LI&t=0s A 444 piacra dob egy aljas fake news-t és minden globalista libbant gondolkodás nélül átveszi.
Valodi
2024. szeptember 27. 00:20
kiss.istvan770 00:15 "Oroszország ugyanúgy nem fogadhatja el, hogy egy NATO tagállam legyen a határán" - húha! A semleges svédek meg a finnek azért csak a NATO fedezékébe menekültek orosz barátaink ölelése elől ....
Valodi
2024. szeptember 27. 00:15
pollip 23:28 "Az emberi élet védelme!" - höhöhö ... az itt kezdődik, koma! "Tiborcz István úr őstermelőként biogazdálkodást folytat 300 hektáron több mint öt esztendeje. Ebben a szegmensben számos család megélhetését folyamatosan biztosítja a sikeres vállalkozás.... a jelenlegi nyilvántartás alapján Tiborcz István valamivel több, mint 360 millió forint vissza nem térítendő európai uniós agrártámogatást nyert el." (Apropó - a Vejedelem és udvari cselédsége gazdának számít vajon?)
kiss.istvan770
2024. szeptember 27. 00:15 Szerkesztve
"... hogy Magyarország abból megtanulta, hogy nem szabadna azt csinálni Oroszországgal amit most Ukrajnában V Zelenszkij elnök tesz a háborús védekezés tekintetében." Ez egy jogos és indokolt állítás, csak a Zelenszkijhez hasonló háborús uszítók, az EU-t vezető potenciális tömeggyilkosok szerint sérti az 1956-os hősök emlékét. Zelenszkij a Minszki egyezmény megkötésekor pontosan tudta, hogy ezt a háborút Ukrajna nem fogja megnyerni, békét akart kötni. Oroszország ugyanúgy nem fogadhatja el, hogy egy NATO tagállam legyen a határán, ráadásul egy "testvérnép", ahogy az USA sem viselte el Kubában az atomrakétákat. (Az USA Törökországból, a SZU Kubából hazavitte a rakétáit. Napjainkra a nyugati vezetők minősége a béka segge alá süllyedt, azt képzelik, hogy mindent jobban tudnak, mint a hadseregük vezetői.) Folytatás a következőben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!