Méretes aknát húztak a partra az orosz strandolók (VIDEÓ)

2024. szeptember 09. 06:29

Nem voltak szívbajosak.

2024. szeptember 09. 06:29
null

Nyitókép forrása: ANormalDayInRussia Reddit-oldal

Megdöbbentő videó kezdett el terjedni az interneten, amelyen az látható, hogy a Fekete-tenger partján található Szocsi város egyik strandján, pár orosz észrevesz egy méretes aknát a vízben, majd úgy döntenek, hogy kihúzzák a partra. A felvétel tanulsága szerint mind az aknát a partra kihúzók, mind pedig a körülöttük lévő bámészdók a jelenet során teljesen nyugodtak maradtak.

Látszólag senki nem aggódott amiatt, hogy az akta esetleg felrobbanhat.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kafabatka
2024. szeptember 09. 10:59
Megtalálhatja a hozzáértő az intelslava per 65004 alatt.
kafabatka
2024. szeptember 09. 10:57
Új szlogen született. Nem mindegy,hogy aknát vagy aktát tologatunk! Úgy látszik,oroszéknál mindenki kapott tűzszerész képzést. De ez sem semmi! Az orosz katona lefejelte a támadó drónt,ami fel is robbant,majd a füstfelhőből szépen továbbsétált a vaskalapos. Kemény! De az is,hogy linket nem lehet elhelyezni,de a kitty sexi puncija az megy...????
pipa89
2024. szeptember 09. 09:52
Hát egy aktát partra húzni, ehhez nem kell idegbajosnak lenni. Mondjuk, ha egy akta helyett aknát kell partra húzni, na igen, az már megemeli az adrenalinszintet, kivéve, ha orosz az ember. A szibériai tél és a vodka megedzi az ember lelkét...
Kormánypárti2
2024. szeptember 09. 07:56
Természetesen ez a cikk is azt akarja bizonygatni, hogy milyen buták az oroszok, aztán meg csak azt bizonyítja, hogy mennyire tudatlanok a butázók. Nem kizárt, hogy az aknát kiszedők több ismerettel rendelkeznek az eszközről, mint a firkászok, hülledezők. Az sem kizárt, hogy még a vízben hatástalanították, meg az sem, hogy mivel ezek az eszközök nem csónakok ellen vannak, hanem nagy hajókra, a kiszedők tuják hogy nem képesek akkora erőhatást kifejteni rajta, amitől az detonálhatna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!