Matteo Salvini: Az európai patrióták bővülni, a néppártiak és a szocialisták szakadni fognak

2024. szeptember 26. 17:29

Az olasz politikus támogatásáról biztosította az Orbán Viktor által javasolt paktumot az európai versenyképesség növeléséről.

2024. szeptember 26. 17:29
null

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

A Patrióták Európáért európai parlamenti képviselőcsoport bővülni fog újabb pártok belépésével, miközben az Európai Néppárt és az Európai Szocialisták Pártja számos témában nem fog egyetérteni – hangoztatta Matteo Salvini, a Liga olasz párt vezetője külföldi tudósítóknak adott sajtótájékoztatóján csütörtökön.

A politikus az MTI tudósítója kérdésére elmondta, hogy a migráció és a biztonság mellett a patrióták közös nevezőjének a munkateremtés számít, és az „álbaloldali erők zöld átmenetnek nevezett őrült ideológiáján való túllépés”.

A most harmadik legnagyobb európai frakció meghatározó lehet egyes témák szavazásakor, amelyekben a néppártiak és a szocialisták között nem lesz egyetértés – hangoztatta. Támogatásáról biztosította az Orbán Viktor által javasolt paktumot az európai versenyképesség növeléséről. Kifejtette, hogy a soros magyar uniós elnökség konkrét eredményeket és pragmatizmust hoz Európába.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. szeptember 26. 21:03
B_kanya 2024. szeptember 26. 20:10 Ungár Péter a Facebook-oldalán idézett több gondolatot Magyartól, ezek így szóltak:" Nahát! Ilyet is mondott? És volt a Liberális internacionale alelnöke is, kapott Soros ösztöndíjat, Kiabálta, hogy: Csuhások térdre, imára, Vonult ki trianoni megemlékezésről a pártjával, volt komcsi besúgó, megmentette Kirill pátriárka vagyonát, tüntetett ki pedofilokat, Kaletát mentette meg Peruból, stb?
kunfia1
2024. szeptember 26. 20:58
Orbán viszont az összes patriótával egyetért, hogy Putyin jó, az EU rossz, Orbán szép.
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 20:26
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­­e­­l­­­d­­­ ­­­a­ ­­s­­­z­­e­x­­­i­­ ­­p­­­u­n­c­­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Namond
2024. szeptember 26. 20:24
Mikor? Ha utolértük az osztrák életszínvonalat vagy az olasz szociális támogatások rendszerét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!