Magyar nő vár babát az orosz Facebook atyjától

2024. szeptember 11. 19:45

Meglepő kijelentéssel állt elő egy magyar hölgy meglepő kijelentéssel állt elő.

2024. szeptember 11. 19:45

A nyitókép illusztráció. Fotó: CFOTO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

A Mandiner is beszámolt róla korábban, hogy augusztusban letartóztatták a Telegram orosz vezérigazgatóját, Pavel Durovot. A 39 éves férfira a Le Bourget reptéren csaptak le a francia rendőrök.

A BBC úgy tudja, hogy Durovot végül nem helyezték előzetes letartóztatásba, ellenben bírósági felügyelet alá helyezték, és 4,2 millió font, azaz körülbelül 5,5 millió dollár óvadékot kell fizetnie. A párizsi ügyészség szerdai közleményében közölte, hogy Durov ellen hivatalos vizsgálatot indítottak többek között az állítólagos bűncselekmények miatt: bűnrészesség egy szervezett banda által végrehajtott tiltott tranzakciókat lehetővé tevő online platform működtetésében,

a hatóságokkal való kommunikáció megtagadása, bűnrészesség gyermekekről készült szexuális felvételek szervezett, bűnös terjesztésében.

A hírek szerint egy magyar influenszer, Bakó Diána vár gyermeket a Telegram és a VKontakte milliárdos orosz alapítójától – írja a Blikk. Az influenszerként és Only Fansen is aktív, tiszakécskei születésű hölgy 2015-ben a Miss Tini Hungaryn második udvarhölgyként végzett, a következő évben pedig egy Athénban megrendezett szépségversenyen képviselte Magyarországot.

A lap úgy tudja azonban, hogy kapcsolatuk már a múlté, mivel Durov összejött a születendő gyermek anyjának korábbi barátnőjével, ugyanis francia sajtóértesülések szerint jelenlegi párja egy orosz hölgy, Julija Vavilova.

A dolog pikantériája, hogy ez a nő Bakó Diána barátnője volt, ráadásul a magyar influenszer mutatta be őket egymásnak korábban.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ittésmost
2024. szeptember 11. 20:56
meglepő a négyzeten
T. Péter
2024. szeptember 11. 20:54
Az még elfelejtettétek mondani, hogy nem állt-e elő meglepő kijelentéssel egy meglepő kijelentéssel állt elő, aki meglepő kijelentéssel állt elő.
kastellorizo
2024. szeptember 11. 19:47
Már tudjuk, miért adta fel magát a csávó.
counter-revolution
2024. szeptember 11. 19:47
"egy magyar influenszer, Bakó Diána" Az, influenszer. :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!