Ilyet se sűrűn látni: whiskytől fiatalodik az Oscar-díjas színésznő (VIDEÓ)

2024. szeptember 30. 20:30

Új vígjáték érkezik rövidesen a hazai mozikba.

2024. szeptember 30. 20:30
US actress Diane Keaton attends the Ralph Lauren Spring Summer 2024 runway show during New York Fashion Week in New York on September 8, 2023.

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

Novemberben kerül a hazai mozikba a Barátnők újratöltve című vígjáték, amelyben egy whisky fiatalít meg három idősödő hölgyet – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A film cselekménye röviden: A nemrég megözvegyült Joan felfedezi, hogy néhai férje feltalálta az örök fiatalság elixírjét. A hírt rögtön elmondja két barátnőjének, Lindának és Susannak.

Az idősödő hölgyek azonnal megisszák a whiskyt, ami szó szerint megfiatalítja őket.

A főszerepekben az Oscar-díjas Diane Keaton (Annie Hall, Elvált nők klubja), az Olivier-díjas Patricia Hodge (Rumpole of the Bailey, Az élet dicsérete) és Lulu skót énekesnő, fiatalkori énjeiket Genevieve Gaunt, Esme Lonsdale és Hannah Howland alakítja.

A film előzetesét itt tudja megtekinteni:

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 30. 23:13
» Menhetten 2024. szeptember 30. 21:11 • Szerkesztve Mai lapok szerint kevés gyermek születik. Ez a fiatalok FELELŐSSÉGTUDATÁNAK köszönhető. Csak a kormány "kiváló" politikájának következménye.« Elképesztő, hogy egy amerikai film sztorija lett a magyarországi születésszám! Orbán elfoglalta Hollywoodot!
sexykitty-5000099
2024. szeptember 30. 22:25
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­é­­­k­­­e­­l­­­d­ ­a­­­ ­s­z­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­­u­­­n­­c­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Leskelődő
2024. szeptember 30. 22:23
Látom, már az előzetesben sem spóroltak a drag queenekkel. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ezzel nem csináltak kedvet a filmhez.
Menhetten
2024. szeptember 30. 21:11 Szerkesztve
Mai lapok szerint kevés gyermek születik. Ez a fiatalok FELELŐSSÉGTUDATÁNAK köszönhető. Csak a kormány "kiváló" politikájának következménye. Bizonytalan jövőre, egyre jobban leépülő szociális rendszerre - egészségügyi ellátás, gyermekorvosok, pedagógusok, védőnők, ellátórendszer HIÁNYA - becsületes, gondolkodó felnőtt nem vállal gyermeket, nem alapít családot. Igazuk van..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!