Flörtölni akart a tűzoltókkal – eszeveszett gyújtogatásba kezdett

2024. szeptember 03. 19:25

Komoly pénzbírságra és börtönbüntetésre számíthat a gyújtogató.

2024. szeptember 03. 19:25
Wildfire in Greece's Athens

A nyitókép illusztráció. Fotó: COSTAS BALTAS / ANADOLU / Anadolu via AFP

Szándékos gyújtogatás vezetett a görögországi erdőtüzekhez a helyi sajtó szerint, mint írják, augusztus 24-én és 25-én Kerasitsán egy nő azért gyújtogatott, mert saját állítása szerint élvezte, ahogy a tűzoltók dolgoznak és flörtölni akart velük. A görög tűzoltóság megerősítette, hogy a hatóságok letartóztatták az elkövetőt, akire súlyos pénzbüntetés és börtönbüntetés vár. 

A gyújtogatás másnapján elfogták az elkövetőt, aki nem tagadta tettét, állítólag a városban már a tűz kipattanásakor felmerült, hogy szándékosság áll a tűzeset mögött.

A Yahoo szerint 1000 euró bírságot kapott a tűzért felelős személy, valamint három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, nem kell egyelőre börtönbe vonulnia, hogy letöltse a rá kiszabott büntetést. Mint írják, a károk nem voltak jelentősek, a tűzoltók a flörtölés helyett a munkájukat választották és rövid időn belül megfékezték a lángokat.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hernadvolgyi-2
2024. szeptember 03. 19:42
"Ki kardot ránt, kard által vész el." Ki tüzet gyújt, tűz által...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!