Erre az egész világon felkapják a fejüket: az oroszok Magyarországról üzentek

2024. szeptember 23. 11:28

Moszkva szerint Budapestet leszámítva nem mernek Európában önálló külpolitikát folytatni, Oroszország pedig minden kötelezettségét teljesíti a magyar energiabiztonság érdekében.

2024. szeptember 23. 11:28
null

Nyitókép: AFP/Sergei Ilyin

A külső nyomás ellenére fokozatosan fejlődik az együttműködés Magyarország és Oroszország között, ami példaértékű Európa számos országának – üzente Mihail Murasko egészségügyi miniszter, az orosz-magyar gazdasági kérdésekkel foglalkozó kormányközi bizottság társelnöke a RIA tudósítása alapján.

Határozottan eltökéltek vagyunk a Magyarországgal való együttműködés további fejlesztése mellett

– jelentette ki a kormányközi bizottság budapesti ülését követően, majd biztosította Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert arról, hogy Moszkva teljesíti a magyar energiaellátás biztonságához szükséges valamennyi szerződésben vállalt kötelezettségét.

Oroszország tudományos és felsőoktatási miniszterhelyettese, Konsztantyin Mogilevszkij az eseményen arról beszélt, hogy nehéz együttműködések kialakításáról beszélni a kontinensen, mert Magyarországgal ellentétben a legtöbb tagállam nem mer önálló politikát folytatni és a nemzeti érdekeit az első helyre tenni.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. szeptember 23. 13:20 Szerkesztve
gilou-au-clavier 2024. szeptember 23. 12:59 ..."Az oroszok megmondták a magyaroknak, még Gyurcsány idejében, hogy mától ez lesz a véleményük, és kész, mert ők adják a gázt és a fűtőelemeket."... És most az oroszok kifejtették, hogy a magyaroknak ESZÜK ÁGÁBAN SINCS ODA SZARNI, ahol esznek, szemben Európa MÁS országaival, akik gyáván és pimasz módon játsszák ki a maguk által meghozott orosz szankciókat, de mellette maguk is csordában ordítozva szorítják be az orosz medvét mindinkább a barlangjába... MI LEGALÁBB SEMLEGESEK vagyunk. Egyet az ultizóknak a milliónyi ukrán menekült és Kárpátalja támogatásával és egyet a betlizőknek, az oroszokkal való kapcsolat (a külker forgalom mindössze 1,8 %-a !!!! szemben az uniós forgalom 75 %-ával !!!) megtartásával.
B_kanya
2024. szeptember 23. 13:20
"SpaniferRoland 2024. szeptember 23. 13:14 "B_kanya 2024. szeptember 23. 13:11 "És aztán "Putyint meglepte Orbán keménysége" :DDDD meg bizony látod te ezt nem mondhatod el magadról" ...de nem szophatsz le, hiába ígéred, hogy mágikus a szád. A seggemet se szagolgasd. További homoerotikus cikkekért olvasgasd a fingszagú 444-est, ahonnan ez is jött. A szőröstalpú fajtikádat megcáfoltam, te pedig pusztán sértegetni tudsz, érvelni nem. Nem tehetsz róla, hogy apád és bátyád ugyanaz.
B_kanya
2024. szeptember 23. 13:17
"Dixtroy 2024. szeptember 23. 13:13 de leginkább attól tartanak, hogy valaki esetleg felegyenesedve megmutatja, hogy nem az egyedüli, és nem helyes tartás az övék." Attól még jobban tartanak, hogy felegyenesedés után megkérdezzük, miért kellett majd száz évig bűnös nemzetnek hazudni minket.
SpaniferRoland
2024. szeptember 23. 13:14
"B_kanya 2024. szeptember 23. 13:11 "És aztán "Putyint meglepte Orbán keménysége" :DDDD meg bizony látod te ezt nem mondhatod el magadról,pedig te is egy nagy buzeráns vagy,na de orbán meglepően az:DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!