Elton John súlyos szemfertőzés után lábadozik: részlegesen megvakult egyik szemére

2024. szeptember 04. 17:49

Az énekes hisz abban, hogy végül visszanyeri látását.

2024. szeptember 04. 17:49

Nyitókép: Lokman Vural Elibol / ANADOLU / Anadolu via AFP

A brit popzene ikonja, Elton John, nemrégiben egy súlyos szemfertőzéssel küzdött meg, amely miatt egyik szemére részlegesen elvesztette a látását. A hírt maga az énekes osztotta meg a közösségi médiában, ahol aggodalmát és reményeit is megosztotta a rajongókkal – írja a Magyar Nemzet.

Elton John őszintén beszámolt arról, hogy a gyógyulási folyamat rendkívül lassan halad, de ennek ellenére optimista. Az énekes hisz abban, hogy végül visszanyeri látását. 

Nagyon hálás vagyok az orvosok és nővérek kiváló csapatának és a családomnak, akik az elmúlt hetekben olyan jól gondoskodtak rólam” 

– írta Elton John a bejegyzésében.

A bejelentést követően számos híresség fejezte ki támogatását Elton John iránt. Billy Porter, Natalie Imbruglia és Donatella Versace is közösségi oldalakon üzentek az énekesnek. Donatella Versace például így fogalmazott: „Szánj rá időt, és gyógyulj meg, Elton. Várjuk, hogy visszatérj, amikor már egészséges leszel és készen állsz.”

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paracelsus-2
2024. szeptember 05. 02:47
Legalább nem látja a förtelmes pofáját a tükörben.
Gubbio
2024. szeptember 04. 21:32
Ha a nővéreket észrevette, akkor még van reménye. Neki is...
files32
2024. szeptember 04. 21:21
Szemfényvesztő.
rugbista
2024. szeptember 04. 18:20
Na, hát meg van öregedve. AIDS esetleg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!