Botrány a szomszédban: két család tagjai durván összeverekedtek egy kórházban, a berendezéseket is összetörték

2024. szeptember 21. 16:47

Az utcán kezdődő összecsapás a kórházban folytatódott, ahova a sérültek és hozzátartozóik vasvillákkal, botokkal és kardokkal érkeztek.

2024. szeptember 21. 16:47
null

Nyitókép: Képernyőkép

Két család tagjai durva verekedésbe keveredtek Romániában, Bukarest közelében, majd a Pantelimon kórház sürgősségi osztályán is összecsaptak – számolt be a Maszol.ro

Az Ilfov megyei Pantelimonban két család tagjai úgy összeverekedtek, hogy többen komolyabban megsérültek. A konfliktus a fővárosi kórházban folytatódott, ahová a sérültek és hozzátartozóik vasvillákkal, botokkal és kardokkal érkeztek. A verekedők a rendőrök kiérkezése előtt elmenekültek, csak a sérültek maradtak a kórházban. A román rendőrség próbálja azonosítani a verekedés összes résztvevőjét.

Vasvillákkal, botokkal és kardokkal felfegyverkezve érkeztek. Tíz-tizenöten voltak, nagyon agresszívak, nem sikerült megállítani őket. Szerencsére az egészségügyi személyzetet nem bántalmazták, de nagyon megijedtek. Összetörték a gépeket, egy íróasztalt, egy számítógépet. Fenyegetőztek, veszekedtek, majd gyorsan elhagyták a sürgősségi betegfelvételi egységet, mert rájöttek, hogy jön a rendőrség” – mondta a Digi24 hírtelevíziónak Fiorella Mitoiu, a Pantelimon kórház szóvivője.

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2024. szeptember 21. 18:52
Oláh cigányok. Bezzeg Oláhia!
KaraKedi23
2024. szeptember 21. 18:35
Ha itthon történik akkor fogadtam volna, hogy roma(n) családokról van szó. Mivel Romania, így biztosan roma(n) családok.. szokásos módon vagy részegek vagy valami más boldogígító szer hatása alatt partiznak. De az is lehet, hogy csak a felesleges energiájuktól próbálnak megszabadulni?
MZperXXL
2024. szeptember 21. 18:24
Szerencse, hogy előttünk járnak a románok; nem lene jó ilyen fejlettnek lenni.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 18:14
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­k­­e­­­l­­d­ ­­a­­ ­­­s­­z­­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­­n­­­c­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!