Az egész világot meglepte az elnök mozdulata, amikor a béke utolsó reményéről beszélt (VIDEÓ)

2024. szeptember 27. 11:20

Haiti átmeneti vezetője megszomjazott, ám elfelejtette, hogy a kancsó helyett a pohár használata előnyösebb, ha az ember az egész világ előtt, öltönyben beszél.

2024. szeptember 27. 11:20
null

Nyitókép: AFP/Leonardo Munoz

Pillanatokon belül az internet sztárja lett Edgard Leblanc Fils, Haiti átmeneti vezetője az ENSZ-közgyűlésen előadott beszédét követően. Fils azzal kapcsolatban árult el részleteket, hogy bár az országa egyre stabilabb, csak egy békemisszió segítségével tudna teljesen talpra állni, mert megbénítják a mindennapokat a bűnbandák.

A klimatizált ülésterem száraz levegője miatt megszomjazott, ám a kancsóban kihelyezett vizet nem töltötte ki a pohárba, hanem egyenesen a szájához emelte – így viszont legalább annyi vizet kortyolt, mint amennyi az öltönyét eláztatta.

Az ország átmeneti vezetője szerint a példátlan biztonsági válság lezárásának és a békének az utolsó reménye az lenne, ha az ENSZ által vezetett békefenntartó misszió védené a lakosságot a fegyveres bandáktól, amelyeknek tagjai többségében gyerekek.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. szeptember 27. 13:02
Néééddd!!! Majom! ....és iszik!
pandalala
2024. szeptember 27. 12:34 Szerkesztve
mé', az Oktoberfesten ez a kis adag .... sör .. :-) ( egy edzett menyecske, akár egy tucatot is kivisz a vendégeknek egyszerre! www.youtube.com/shorts/6EK4Lfv3ynk )
Dixtroy
2024. szeptember 27. 12:13
Nagykancsó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!