A német tartományok üzentek Brüsszelnek és Berlinnek: no migration, no gender, no war

2024. szeptember 01. 21:51

A mai napon lezajlott német tartományi választás politikai földrengést okozott.

2024. szeptember 01. 21:51
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép forrása: Orbán Balázs Facebook-oldala

„A német tartományok üzentek Brüsszelnek és Berlinnek: no migration, no gender, no war. A mai napon lezajlott német tartományi választás politikai földrengést okozott. A Németországot háborúpárti, migrációpárti és genderpárti koalícióban kormányzó erők összesen kaptak 15 százalékot. Mindenki más a változásra szavazott.

A németek is látják, hogy az európai politika megváltozott: nincs jobb- és baloldal többé, csak azok az erők, akik a nemzeti érdekek mellett harcolnak, és azok, akik idegen érdekek kiszolgálói.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. szeptember 02. 14:57
A német tartományok üzentek Brüsszelnek és Berlinnek: no migration, no gender, no war --- ez az Obánc II családi csökevény egyre hülyébb csúsztatásokkal fake news-ozik a médiában. (üzentek mi?)
Pelso j.
2024. szeptember 02. 13:45
Nem azt üzenték. De ha bármit is, neked mi közöd hozzá?
Leskelődő
2024. szeptember 02. 08:16
Kívánom - még ha nem is hiszem -, hogy igaza legyen.
formaegy-2
2024. szeptember 02. 07:32
„A német tartományok üzentek Brüsszelnek és Berlinnek..." És??????????????? Brüsszel, és Berlin magasról leszarja! Igen, lehet örülni, de már megint olyan hatalmas blablát nyomattok, aminek semmi értelme. Lásd az EU választást! A jobboldal kiemelkedően teljesített? Ja, hogy nem mindenhol, és megfelelő számban?, No és akik jól teljesítettek azok sem képesek összefogni? Sütik a saját kis pecsenyéjüket? (Meloni) Brüsszel még aljasabb, egy bűnözőket tömörítő Hitler2Leyen vezette Európagyilkos náci banda irányítja! Tessék már megmondani Balázs úr!, miben változtat ez a választás a jelen helyzetben az egész N.o.-i politikában? Ismételten a nagy berobbanó mondatodra „A német tartományok üzentek Brüsszelnek és Berlinnek..." Brüsszel, és Berlin leszarja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!