A köpönyegforgatók árulása Izrael legsötétebb órájában

2024. szeptember 03. 18:53

Mégis miféle morális megfontolások vezetik Izrael nyugati szövetségeseit, amikor a gyászba borult zsidó államot büntetik a Hamász helyett?

2024. szeptember 03. 18:53
null
Hende  Olivér
Hende Olivér
NeoKohn

Nyitókép: Hostages Families Forum Headquarters / AFP

„Mégis mit kellene még tennie Netanjahunak és az izraeli kormánynak, hogy »eleget tegyen« a megállapodás érdekében? Engedni a Hamász – és a mögötte álló iráni – zsarolásnak, ezzel pedig újra veszélybe sodorni Izraelt? Feladni a terroristák gázai hatalmának megtörése szempontjából kulcsfontosságú Philadelphi- és Netzarim-folyosókat Gázában?

Elengedni még több terroristát, hogy azok újra izraelieket gyilkoljanak? 

Izrael mindent megtett – az ésszerű keretek között – azért, hogy létrejöjjön a megállapodás a túszok szabadon bocsátásáról. A Hamász az, amelyik nem akar megállapodást, és hónapok óta csak húzza az időt a tárgyalásokkal. 

Biden azt írja, hogy »a Hamász vezetői meg fognak fizetni ezekért a bűnökért«. Az amerikai légierő és különleges erők bevetése, vagy a Törökországra és Katarra helyezett nyomás helyett, hogy utasítsák ki a területükön tartózkodó terroristákat, Biden mégis Netanjahut hibáztatja a nyilatkozataiban. 

Ez lenne a Hamász vezetőinek megbüntetése? Ezt tudja felmutatni Izrael legszorosabb szövetségese, a világ első számú katonai hatalma?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 05. 19:24
Talán már egyre több embernek van tele a töke a zsidó aljassággal, az apartheid zsidó terrorállam népirtásával? Nos úgy tűnik igen. Itt a zsidö gyarmaton is. Ezert talán jobb lenne ha hazahúznátok a kies sivatagotokba a sémi tesóitok asszonyait, gyermekeit, öregeit tömeggyilkolni, míg szabadon tehetitek. Kitelik az időtök mindenütt zsidó. Pont, mint sokezer éve mindenütt, rendszeresen, ahol élősködtök.
Tegnap
2024. szeptember 04. 15:36
At nem lehet szépíteni, hogy a Soros-maffia újranyitná Auschwitzot, ha tudná. Nekik az arabok kellenek Európa lenyűgözésére. Különben is, Sorosnak szép gyereknapjai voltak, amikor a nyilasokkal lopta a zsidóvagyonokat.
cccbasatu
2024. szeptember 04. 08:27
Te hülye gyerek ki ültette a zsidókat az arabok nyakába ? Tehát tök hülye vagy a történelemhez is.Mellesleg azóta is háború van a környéken!Nos marharépa erre válaszoljál! Mellesleg ez a kérdés a zsidókat is megosztja Izraelben és Magyarországon is!Ráadásul Orbán is szítja az ellentéteket a zsidók között.Nos békét kel kötni mert nyugaton már nagyon sok arab van és ez már meghatározza az EU Izrael ellenes politikáját ami már egyre radikálisabb!Te kis majom neked is arra kellene törekedned hogy egységes legyen a zsidóság és békére törekedjenek.Ha nem így lesz annak nagyon csúnya vége lesz!
sentimental
2024. szeptember 04. 00:02
Érdekes ,mert King-Kong is sokat változott az évek során. Pl a '30-as, '40-es években Hitler formázta meg, majd a kommunisták, és többnyire olyan king-kong volt, amelyik nem univerzális,tehát alapjába véve vesztésre volt ítélve mindkettő. Ma meg univerzális king-kong van. Mindent visz ,de szinte semmit sem ő eszik meg belőle. Egyfajta szexizmus-vénusz youtu.be/SHAQlFq6TFg?si=0FAKMOSVPnARcj8c&t=191
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!